600 gruppen er Storbritannias største produsent av verktøymaskiner og har mange norske kunder både for sine manuelle dreiebenker og de avanserte, programstyrte Alpha modellene.

Økende ordreinngang

Etter flere forsøk på å sette ut produksjonen av noen modeller som ikke falt heldig ut og førte til lange leveringstider besluttet den børsnoterte 600 gruppen i 2012 å bygge opp produksjonen i England igjen og investerte tungt i nye maskiner, utvikling og fasiliteter.

600gruppen har hele tiden holdt fast på kravet til kvalitet, og dette viste seg vanskeligere å få til hos underleverandører enn man trodde.

De nye investeringene i England har hatt den ønskede effekten og leveringstiden er kommet ned på normale nivåer, selv med en sterk økning i ordreinngangen.

Ny Alpha

Ledelsen og aksjonærer er fornøyd med utviklingen i 2012 og med en god start i 2013. Investeringene i Heckmondwike vil fortsette også i 2013. Harrison har også øket modellutvalget med en stor Alpha modell.

- Harrison er kjent også i Norge for sin høye kvalitet, og for å sammenligne med et annet engelsk firma er de Rolls Royce'n av manuelle dreiebenker, uttaler Knut Bachke i P. A. Bachke AS.

Norsk representant for Harrison er Program-Maskiner som er en del av Bachke-gruppen.

Les hele saken