Etter flere år med vurdering av hvilken organisasjon som gir best

markedstilpassing har Gravotech Group restrukturert for å bedre å kunne møte kundenes behov og ønsker. Gravotech er nå delt inn i fire forskjellige merker: Gravograph, Technifor, Propen, Type3.

Viktige utviklingssteg selskapets historie er introduksjon av datamaskinkontroll i 1982, nålepreging i 1986, lasergravering i 1994, og GravoStyle driver i 1996.

Dekker "alle" behov

Gravotech Group har spesialisert seg på permanent merking og utvalget av utstyr dekker fire viktige teknologier: Laser, mekanisk gravering, rissing og nålepreging, som alle er supplert med et bredt spekter av graveringsmaterialer og annet forbruksmateriell.

Gravotech's fire løsninger tilfredsstiller alle behov for permanent merking:

- Gravograph er verdens ledende innen laser og mekanisk gravering og denne løsningen dekker signalering, identifikasjon, objekt tilpasning, og produksjon av presisjonsdeler.

- Technifor spesialiserer seg på sporbarhet gjennom permanent merking og koding som utføres direkte på produkter/komponenter. Technifor tilbyr også laser- og rissingsløsninger for industriell merking og er verdensledende på nålepregingsteknologi.

- Propen er konsernets distribusjonsmerkevare og tilbyr enkle merkeløsninger som ikke krever de omfattende integrasjonsløsningene. Mer enn 300 distributører benytter Propens 28 forskjellige bransjeløsninger for best mulig å kunne betjene sine kundenes behov.

- Type3 tilbyr CAD/CAM-programvare, spesielt utviklet for smykkeindustrien og kunstproduksjon.

For mer informasjon besøk: gå til webside

Les hele saken