Skjærleiet til Double Octomill 05 inkluderer en kraftig sentrert låseskrue og spor for aksial og radial fiksering, noe som forenkler montering av skjæret og sikrer maksimal stabilitet under drift. Skjærleiet har også en 8-graders negativ vinkel for å tillate bruk av dobbeltsidige vendeskjær.

Maksimal ytelse

Seco tilbyr fire skjærgeometrier for Double Octomill 05 slik at verktøyet med hell kan brukes i et bredt spekter av materialer. For applikasjoner som krever fine overflater kan et skjær med en 3,2 mm planfas inkluderes for å gjøre grovbearbeiding og etterbehandling i en enkelt operasjon.

Alle Double Octomill freser bruker skjær som har seksten skjæregger for å minimalisere kostnadene. Herdede og belagte fresekropper gir maksimal levetid og ytelse.

Komplett leverandør

Seco Tools er en ledende produsent av kvalitetsverktøy. Secos produktspekter omfatter et komplett program av verktøy og skjær for dreiing, fresing, boring og brotsjing samt komplementære verktøyholdersystemer. Med mer enn 25.000 standardprodukter er Seco en komplett løsningsleverandør for metallskjæreindustrien og utruster verktøymaskiner fra spindel til skjær.

Selskapet har hovedkontor i Fagersta, Sverige og er representert i mer enn 50 land over hele verden med 40 datterselskaper, distributører og samarbeidspartnere.

Mer informasjon kan finnes på: www.secotools.com

Les hele saken