Dollarkurs og oljepris til tross, det gjøres investeringer på Jæren og verktøyleverandøren Digernes AS vet at konjunkturene svinger, men at det skjæres i metall enten det går opp eller ned.

Januar 2015, bygget er snart ferdig.

Behov for større lokaler

Hva er årsaken til at dere flytter over i nytt bygg?

- Vi har lenge hatt behov for større plass, i dag leier vi blant annet lagerlokaler for oljer og skjærevæsker på Forus, vi ønsker å samle alt lagerhold i det nye bygget. Så det var egentlig kun et spørsmål om tidspunktet for å gå i gang. Plassbehovet er basert på at vi vokser og at vi ønsker å tiltrekke oss kundene gjennom kurs og produktdemonstrasjoner, svarer Aril Digernes, daglig leder i Digernes AS.

Satser på «hjemme hos besøk»

- Digernes er en av markedslederne i bransjen, og vår målsetning er å være førstevalget som leverandør av skjærende, holdene verktøy, måleinstrumenter og merkeverktøy. For å være det må vi levere mer enn gode produkter og konkurransedyktige priser. Vi må overføre kompetanse til kundene og det kan vi gjøre gjennom kurs og demonstrasjoner i eget hus, mener Digernes.

I tillegg til å fylle opp lager, kontorer og demosenter får man også plass til å leie ut drøyt 500 kvadratmeter næringslokaler.

Maskinregisteret kommer tilbake med mer informasjon når alt er klart.

 

For mer informasjon om Digernes besøk: www.digernes.no

Les hele saken