Bedriften, som har produsert vakuumløftere siden 1984, er i dag en av de verdensledende på vakuumteknologi.

- Hvorvidt du håndterer pappesker, sekker, kasser eller spann - Jumbo Flex 50 er det ideelle hjelpemiddelet for håndtering av forskjellig emner med vekt inntil 50 kg. Det innovative ett-hånds operatørhåndtaket sikrer en rask, skånsom og ergonomisk korrekt håndtering. JumboFlex 50 - en alle tiders arbeidskamerat, mener Jan Erik Kalvsjøhagen, hos den norske forhandleren LM Maskin AS.

Fleksibelt totalanlegg

JumboFlex 50 er nyeste tilskudd til JumboFlex-serien. Fra før har 20 og 35 kg kapasitet vært på markedet og solgt godt. Her kan nevnes møbelprodusenter, malingsprodusenter og kunder med håndteringsbehov i forbindelse med plukking og pakking.

- Vi har gode referanser på anlegg som er levert. JumboFlex 50 er avhengig av et opphengspunkt, det være seg vegg- eller søylemontert svingkran eller traverskransystem. Schmalz leverer samtlige kranalternativer i aluminium, noe som gir kunden et nærmest lydløst og meget fleksibelt totalanlegg. Et traverskransystem i aluminium veier under halvparten av tilsvarende i stål, samtidig som start- og stoppkreftene reduseres til det minimale. Vi har nylig installert JumboFlex 50 i vårt eget kransystem og ønsker alle interesserte velkommen innom, gjerne med egne emner for best utbytte av en demonstrasjon, inviterer Jan Erik Kalvsjøhagen.

 

For mer informasjon besøk: www.lm-maskin.no

Les hele saken