Joppe Næss Christensen

EuroBLECH 2016: Ny teknologi en viktig konkurransefaktor

Den 24. International Sheet Metal Working Technology Exhibition, eller EuroBLECH som den heter, arrangeres fra 25. til 29. oktober 2016 i Hannover, Tyskland. Temaet i år handler om smart produksjon.

Amada med hele produksjonsprosessen på BLECH

Produktivitet er nøkkelen til å være konkurransedyktig for ethvert selskap. Amada produserer ikke bare maskiner, men de oppfyller også spesifikke behov ved å levere "skreddersydde" løsninger.

Joppe Næss Christensen

Salvagnini viser fleksibel produksjon på EuroBLECH

Salvagnini bekrefter sin posisjon og ledende rolle med sin innovative ånd for utvikling av systemer for bearbeiding av platemetall, med løsninger som er utviklet for å oppnå maksimal effektivitet i prosessen.

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

På EuroBLECH: Bystronic er klar for Industry 4.0

Bystronic deltar i år på EuroBLECH med et sterkt fokus på emnet Industri 4.0. Hva kan kundene forvente seg av Bystronic?

Mest leste saker

AP&T viser hele produktspekteret på EuroBLECH

Den 25. – 29. oktober arrangeres verdens største messe innen tynnplateteknologi; EuroBLECH i Hannover, Tyskland. AP&T stiller med sine eksperter innen produksjonsløsninger, en rekke nyheter og hele sitt produktspekter i hall 27, stand H52.

Joppe Næss Christensen

Fin mulighet for interessert maskiningeniør

R&D Ingeniør med interesse for den sponfraskillende industri DAMRC i Herning. Danish Advanced Manufacturing Research Center - er i rivende utvikling med mange spennende prosjekter og søker ny medarbeider til Research & Development med fokus på sponfraskillende bearbeiding i metal.

Joppe Næss Christensen

Annonse

Annonse

Annonse

Joppe Næss Christensen

Printer i flytende metall

Vader System¬¬¬s i USA representerer et revolusjonerende fremskritt innen metallproduksjon. Med maskinen Mk1 kan man 3D-printe i flytende metall – og gir liv til nye muligheter som man kun har drømt om før nå.

Seminar om maskinering av kompositt

I samarbeid med Management & Technologie Akademie GmbH an der PFH Private Hochschule Göttingen holdes et seminar om bearbeiding av komposittmateriale hos DAMRC i Herning, Danmark. Norske bedrifter er velkommen til å delta.

Joppe Næss Christensen

Gir full sporbarhet av deler

EOSTATE MeltPool er automatisert, intelligent, overvåkning i sanntid for direkte laser-sintring av metall (DMLS). Prosessovervåkning og analyse per område, per lag og per del, som minsker risiko og reduserer kostnader for kvalitetsforsikring.

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

Sandvik Coromant PVD

PVD-kvaliteter til stålfresing betyr en stor forbedring av maskineringssikkerheten. Sandvik Coromant satt i gang med en fornyelse av PVD-kvalitetsteknologien fra grunnen av.

Seco utvider 335.25 skivefresprogrammet

Seco har lansert to nye skjærstørrelser i familien av 335.25 skivefreser - en vellykket portefølje som gir høy fleksibilitet og produktivitet. Med disse tilleggene kan fresen nå gi en rekke skjærebredder fra 13,5 til 32 mm, noe som utvider bruksområdet ytterligere.

Joppe Næss Christensen

God ventilasjon viktig ved bruk av 3D-printere

3D-printere blir stadig mer vanlig, både til bruk hjemme og på enkelte arbeidsplasser. En ny studie ved det finske Arbetshälsoinstitutet viser at bruk av 3D-printere kan frigi nanopartikler som bør begrenses i inneklimaet.

Joppe Næss Christensen

Elektrisk gjengemaskin med automatisk revers

FEIN, verdens eneste produsent av elektriske gjengemaskiner, lanserte nylig en ny modell. Maskinen produserer gjenger raskt og nøyaktig og sparer brukeren for tid og penger.

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

Prima Power lanserer egen fiberlaser, CF3000

Selskapet blir dermed den første maskinprodusenten på markedet med egenutviklet fiberlaserkilde.

Hyller vellykket samarbeid mellom universitet og skole

Lovord og utmerkelser ventet elever ved avdeling for teknikk og industriell produksjon (TIP) ved Ås videregående skole siste skoledag. Med deres hjelp har NMBU nå realisert et prosjekt som kan sette standarden for fremtidens landbruksteknologi i Europa.

Ann Kristin Ohrstrand