Joppe Næss Christensen

HydPartner inngår partneravtale med Bosch Rexroth

Bosch Rexroth inngår partneravtale med HydPartner, en del av Volito Automation AB, på alle produkter og systemer innen Bosch Rexroths hydraulikksortiment.

Water Jet Sweden gjør en nysatsing i Norge

Water Jet Sweden har skrevet avtale med nyetablerte Nordic Machines AS, som fra 1. januar tar ansvar for det norske markedet. Bak Nordic Machines AS står Terje Lauritzen og Espen Toth, begge kjente navn i bransjen og med mange års erfaring fra maskinsalg i Norge.

Joppe Næss Christensen

Tove er en av gutta

Tove Hansen mottok nylig Norges Vel sølvmedalje for lang og tro tjeneste etter 30 års ansettelse. Overrekkelsen skjedde under den tradisjonelle julefrokosten til de tre bedriftene hos Rakkestad Sogneselskapet AS.

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

Mer fra EuroBLECH

Maskinregisteret fortsetter å vise utstillernyheter fra EuroBLECH 2016

Mest leste saker

Flere nyheter fra EuroBLECH

Økning i antall besøkere og rekordstort utstillingsareal er stikkord som beskriver noe av resultatet til årets metallplatemesse som ble arrangert for 24. gang. Her får du flere nyheter.

Joppe Næss Christensen

Annonse

Annonse

Annonse

Joppe Næss Christensen

Nok en suksess for EuroBLECH

Økning i antall besøkere og rekordstort utstillingsareal er stikkord som beskriver noe av resultatet til årets metallplatemesse som ble arrangert for 24. gang.

Suksess for Norsk Industri - Stormønstring til Industri Futurum

Norsk Industri hadde nylig for første gang samlet alle sine bransjer til ett stort felles arrangement som de har kalt Industri Futurum. Over tusen deltakere stilte til foredrag, minimesse og nettverksbygging på Gardermoen. Resultatet ble en suksess!

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

Stillhet betyr suksess

Støy fra vibrasjoner er et tegn på forstyrrelser i maskineringsprosessen og kan gi problemer med komponentkvaliteten, redusert verktøylevetid og i noen tilfeller også at komponenter og/ -eller verktøy må kasseres. Dette er alvorlige utfordringer ved maskinering, og noen ganger kan det nesten virke umulig å utføre prosessen.

Nye kjernebormaskiner fra FEIN

FEIN presenterer nye kjernebormaskiner til bruk i verksteder og for monteringsarbeider. FEIN KBU 35-serien består av tre kompakte, kraftige og universelle magnetkjernebormaskiner for diameter opp til 35 mm.

Joppe Næss Christensen

DMG MORI inviterer til åpent hus

DMG MORI Norge inviterer i dagene 14. til 18. februar 2017 til åpent hus hos DMG MORI i Pfronten, Tyskland. Dette for første gang etter at Norges-kontoret ble opprettet tidligere i år.

Joppe Næss Christensen

Joppe Næss Christensen

Maskingrossisten P. Meidell AS runder 125 år!

P. Meidell AS markerer i disse dager sine 125 år. Firmaet er i dag en betydelig leverandør av verktøymaskiner til norsk mekanisk industri og er medlem av Maskingrossisternes Forening (MGF), en forening Meidell deltok i stiftelsen av i 1913.

iTec AS overtar Roy Nilsen Maskinagentur

iTec AS og RN Maskinagentur har nå signert en avtale om overtakelse av Roy Nilsens agenturvirksomhet for levering av kvalitetsmaskiner og service til industrien i Norge. Samlet vil dette gi et iTec med 16 ansatte og en omsetning på rundt 50 millioner kroner.

Joppe Næss Christensen