Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia. Illustrasjon © Fjord Line

Fergerederiet Fjord Line og sjøfraktselskapet CLdN ro-ro SA har etablert et kommersielt partnerskap som gir Fjord Line tilgang til CLdNs europeiske nettverk for transport av gods og cargo.

CLdN vil nå ukentlig benytte Hirtshals i Danmark som anløpshavn på sin fraktrute mellom Zeebrugge og Göteborg. Det åpner nye muligheter for Fjord Lines gods- og cargotransport på linjene Bergen-Stavanger-Hirtshals og Langesund-Hirtshals.

 

Spennende perspektiver

Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia, der det er hyppige sjøveisforbindelser videre til London (Purfleet) og Killingholme i Storbritannia.

På tilsvarende vis kan Fjord Line tilby transport av gods og cargo mellom Gøteborg, Bergen og Stavanger, samt Langesund i Telemark.

– Vårt samarbeid med CLdN åpner spennende perspektiver for utvidet sjøtransport av gods og cargo mellom Norge og sentrale europeiske havner. Vi ser frem til å utvikle disse nye transportløsningene og tilby våre eksisterende og fremtidige kunder nye og spennende muligheter, sier cargosjef Rune Hetland i Fjord Line.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!