Mats Halvorsen kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Logent AS. Over en periode på åtte år har han vært sentral i oppbyggingen, videreutviklingen og veksten av selskapet i Norge. Logent ble utmerket med Gaselle 2011, med en sterk omsetningsvekst og positiv trend over hele perioden. Nå står DHL for tur med nye, spennende utfordringer.

– Hans omfattende salgs- og logistikkerfaring fra flere bedrifter og sektorer vil være verdifull for Norge og DHL Supply Chain Norden, fastslår Johan Gustavsson, BD Director Nordics.

Selv uttaler Mats Halvorsen at han kjenner det markedet som DHL Supply Chain opererer i meget godt, og besitter et stort nettverk med relasjoner inn i næringer som logistikk, industri og produksjon.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle vekststrategiene for DHL Supply Chain i Norge, og føler meg stolt over å ha blitt en del av verdens største logistikkselskap, sier Mats Halvorsen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!