Redaksjonen

Ny norgessjef i SAP

Etter ni måneder som nordisk innovasjonssjef tar Stefano Holguin steget opp og overtar etter Per Haakon Lomsdalen som norgessjef i SAP.

Lomsdalen har vært leder for SAP Norge siden august 2014, og oppnådd svært gode resultater som ansvarlig for den norske delen av virksomheten.

Som nordisk COO får han ansvar for de driftsmessige målene i Norden og Baltikum, inkludert oppfølging av kunder, salgsmål og resultater. Lomsdalen vil gi landssjefene operasjonell støtte i kundearbeidet, og de rapporterer tall og resultater til ham.

– Jeg ser frem til å bidra til at vi fortsetter veksten og endringsreisen i SAP Norden og Baltikum. Det blir en krevende rolle, men det er veldig spennende og vil gi mange nye arbeidsoppgaver, sier Per Haakon Lomsdalen.

 

Givende år som norgessjef

De viktigste punktene på agendaen for den nye COO-en er digitalisering og en fortsatt sterk satsning på skyløsninger og programvare basert på SAP HANA.

– Noe av det første jeg setter i gang med er å forenkle rapporteringsstrukturer og ta en gjennomgang av strategiske planer. Dette skjer i tett samarbeid med lederne i de nordiske landene og EMEA-ledelsen, og gjør at vi kan sikre at alle avdelinger jobber mot felles mål, sier Lomsdalen.

Han understreker at de siste par årene som norgessjef har vært givende.

– Det har vært utrolig spennende. Vi har nådd vekstmål og blitt mer synlige i markedet. Jeg tar med meg lærdom herfra inn i den nye rollen og ser frem til å kunne støtte hele Norden og Baltikum.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!