Ødegaard Engros AS ble etablert i 1916 og har i dag hovedkontor og lager i Skarbøvika i Ålesund. Selskapet omsetter for drøye 350 millioner kroner og har ca. 110 ansatte medregnet avdelingene i Molde, Kristiansund, Steinkjer, Trondheim og Levanger.

Norengros er landets største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor og Ødegaard Engros ble en del av denne 1986.

 

Flisnes Næringspark

Det nye kontor- og lagerbygget til Ødegaard Engros skal settes opp på Flisneset, cirka 15 kilometer øst for Ålesund sentrum. Flisnes Næringspark har inngått en kontrakt om totalentreprise med Peab som inkluderer oppføringen av det nye bygget som får en grunnflate på drøye 7.500 kvm i tillegg til utendørs opparbeiding og asfaltering av cirka 7.350 kvadratmeter.

− Vi setter stor pris på tilliten fra byggherren, som vi kjenner godt fra tidligere samarbeider. Sammen med våre samarbeidspartnere skal vi levere nok et kvalitetsbygg, sier distriktssjef Geir Rødseth i Peab – K. Nordang.

Plot Arkitekter har tegnet lagerbygget som forventes å stå ferdig i februar til neste år.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!