Produsenten opplyser at den nye fryse- og kjøleromkabinen har god sikt alle veier og trekker spesielt frem sikten gjennom takvinduet som også kan benyttes som nødutgang.

Ved utformingen av den nye kabinen la Mitsubishi Forklift Trucks vekt på å oppnå en optimal ergonomisk utforming og komfort for bruker i tillegg til god sikt alle veier. Produsenten fremhever spesielt løsningen med sikt gjennom tak som innovativ.

I tillegg til 360 graders sikt har kabinen et varmesystem som tåler temperaturer ned til minus 35 grader og som er utstyrt med lufteventiler for gulv og vindusnivå. Den er videre utstyrt med elektrisk oppvarmede vinduer (unntak av takvindu) med av / på bryter. Kabinen oppgis å være meget godt isolert som reduserer strømforbruket og takvinduet i polykarbonat kan også fungere som en nødutgang.

 

Intercom

Til den nye kabinen har Mitsubishi utviklet et eget intercomsystem som muliggjør kommunikasjon uten at kabindøren må åpnes. I tillegg vil selvfølgelig den nye kabinen ha mulighet for tilpasning mot PC og andre håndholdte løsninger samt ulike løsninger for ekstra lys utvendig og innvendig.

Vidar Seljelid, daglig leder i Truckpartner Norge AS som importerer Mitsubishi gaffeltrucker, sier de har stor tro på den nye SENSiA -serien og da spesielt i kombinasjon med den nye kabinen og de muligheter man har for å tilpasse cabinen til hver enkelt kunde og bruker.

– Tilbakemeldingene fra våre samarbeidspartnere i Europa er at den nye kabinen har blitt meget godt mottatt, sier Seljelid. – Vi har det siste året mottatt flere utmerkelser for våre nye løsninger, og har derfor stor tro på at også SENSiA vil ha gode muligheter for å fortsette den positive trenden, legger Seljelid til.

Ved utformingen av den nye kabinen la Mitsubishi Forklift Trucks vekt på å oppnå en optimal ergonomisk utforming og komfort for bruker.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!