Invitasjon til deltakelse i

NM for truckførere 2002

ATIL - Autoriserte Tekniske Instruktørers Landsforening - inviterer til deltakelse i Norgesmesterskapet for truckførere 2002. Alle med gyldig truckførerbevis for motvektstrucker klasse 4 kan delta i arrangementet, som vil bli gjennomført i 2 faser: Etter innledende bedriftsinterne konkurranser, møtes vinnerne herfra i en stor finale som går av stabelen under «Industridagene» i september 2002.

Et viktig mål med arrangementet er å få belyst fordelene med riktig og sikker bruk av trucker. På den måten sikrer man først og fremst at man unngår personulykker og reduserer skader på gods, samtidig som at bedriften oppnår økt effektivitet og derigjennom økonomiske gevinster.

NM i Truckkjøring ble sist arrangert i 1996, og ble en stor suksess. Det lokale engasjementet fra både bedriftene og deltakerne var høyt, og de spennende finalekjøringene trakk et stort publikum.

Solide medspillere

Til gjennomføringen av arrangementet har ATIL også denne gang fått med seg solide medspillere. Både Manpower, Sentralregisteret for Sikkerhetsopplæring (SFS), flere av landets truckimportører og Logistikk & ledelse er representert i arrangementskomiteen.

Hvem kan delta?

Alle med gyldig truckførerbevis for motvektstrucker klasse 4 kan delta. Mesterskapet vil bli gjennomført med egen klasse for motvektstrucker med forbrenningsmotor, og en annen for elektriske.

Bedriftsinterne konkurranser

Ved å henvende seg til ATILs sekretariat, vil bedriftene få tilsendt en startpakke som inneholder alt nødvendig underlag for å gjennomføre de innledende interne konkurransene. Denne inneholder blant annet nøyaktig oppgavebeskrivelse, diplomer for intern premiering, samt bedømningskriterier.

Bedriften velger selv dommer. Vedkommende bør ha lang erfaring i truckkjøring og god kjennskap til forskriftene vedrørende bruk av truck.

Mindre bedrifter i samme distrikt må gjerne gå sammen om gjennomføring av de innledende/bedriftsinterne konkurransene.

Startpakken koster kr. 2.000,- og bestilles ved å kontakte ATIL på

Finale

Vinnerne av de lokale konkurransene inviteres til å delta i finalekjøringen som vil bli gjennomført under Industridagene 2002, som arrangeres 24. til 27. september på Norges Varemesse´s nye anlegg utenfor Lillestrøm.

Finaledeltakelse koster kr. 1.000,- pr. deltaker, og bedriftene må selv melde på finalistene ved å kontakte ATIL innen 12. august.

Finalekjøringene vil bli gjennomført med 4-hjuls elektriske motvektstrucker med 1,5 til 2,0 tonns løftekapasitet, og dieseltrucker med førerkabin i 2,0 til 2,5-tonns løftekapasitet. Finalistene vil få anledning til å prøvekjøre disse før finalen.

Dommere til NM-finalene vil bli oppnevnt av arrangementskomiteen.

Se   for nærmere informasjon.www.atil.no

Hjertelig velkommen til et spennende og ikke minst et holdningsskapende arrangement med fokus på sikkerhet og effektivitet.

www.logistikk-ledelse.no© 2002

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!