Industriens Motemesse:

AGA tildelt DVH prisen 2001

På Industriens Motemesse DVH 01 ble AGAs produkt «gassflaske med fast regulator og tilhørende driftssystem», med produktnavnet NEMO, tildelt prisen for kreativ produktutvikling og kostnadsreduksjoner for brukerne.

AGA as forsyner sine kunder med medisinske og industrielle gasser gjennom 90 forhandlere rundt om i Norge. I tillegg er det 800 forhandlere som selger propan fra AGA. Til sammen har AGA over 50.000 kunder i Norge.

Blant de 15 standene på messen som i utgangspunktet kunne skilte med vesentlige nyheter som kvalifiserte til prisen, valgte juryen NEMO fra AGA med følgende begrunnelse:

AGA har, i tillegg til det registrerte NEMO-produktet, systemer for automatisk gassforsyning Seccura, og generelle flasketjenester Accura.

Besparelser

Hjelmen vil alene spare bedriftene for ca. kr. 1.000,- i skader pr. flaske. Hva besparelsene innen logistikken blir med databrikken og systemene rundt den, vil fremtiden vise. Man ser imidlertid store besparelser i:

Priskomiteen for DVH-prisen 2001 har bestått av:

-------------

Industriens Motemesse er en mønstring av produkter innen «drift og vedlikehold» som årlig samler ca. 100 bedrifter fra hele landet til en messe. År om år har messen vokst, og i fjor ble den avholdt på Sjølyst i Oslo. Ved siden av produktmønstringen tilbys det utstrakt opplæring og oppdatering av kunnskap på produktområdet på messen. I år vil messen avholdes i Norges Varemesse sitt nye messe- og kongressarena som ferdigstilles til sommeren. Industriens Motemesse - DVH'02 er planlagt til månedsskiftet oktober/november.

www.logistikk-ledelse.no© 2002

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!