LOGMAs Superseminar seiler opp

Det årlige Superseminar er planlagt til mandag 17. oktober. Ja visst er det lenge til, men rammebetingelsene er klare. Stedet blir Hurtigruten M/S Trollfjord som da har landligge i Oslo. Seminaret avsluttes med minicruise på fjorden med faglig og sosial profil.

Bakgrunnen er et samarbeid mellom LOGMA og TESS. TESS arrangerer sin årlige messe DVH´05 om bord på M/S Trollfjord. Messen har motto «Følge kundene» og skipet seiler med et flertall av leverandører som har sine utstillinger av industrielle produkter om bord. Seilasen starter fra Oslo 17. oktober og snur i Trondheim og er tilbake i Bergen den 29. oktober. Full seileplan finnes på.www.tess.no

Mens skipet har landligge i Trondheim holdes et mindre seminar for det logistikkinteresserte publikum. Det er der et samarbeid mellom SINTEF og LOGMA. Ellers blir medlemmer av LOGMAs styre å treffe på de stoppestedene som skipet har.

Medlemmer av LOGMA har fri adgang til både Superseminar og minicruise, så første mann om bord

------

Generalforsamling i LOGMA

Generalforsamlingen i LOGMA er avholdt uten de store endringer. Årsberetningen for 2004 viste et aktivt år med en rekke medlemsmøter og seminarer og ble godkjent uten bemerkninger. Komplett årsberetning kan tilsendes både per mail og i post ved henvendelse LOGMAs kontor.

Medlemskontingenten ble for 2006 fastsatt til kr. 2400. Det er ingen tilleggsavgift for flere kontaktpersoner utover eventuell ekstra abonnementer på Logistikk & Ledelse. Regnskapet for 2004 som ga et overskudd på kr 8.629, ble godkjent uten bemerkninger. Budsjettforslaget for 2005 ble godkjent uten bemerkninger.

Oddvar Eikeri, ProPartners AS, ble gjenvalgt som president og Jarle Aaram, Pharos AS ble valgt til ny visepresident. Styremedlemmer er følgende:

www.logma.no 

www.logistikk-ledelse.no© 2005

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!