Pall-Pack utvider med SIAT

Etter to år uten representasjon er SIAT tilbake i Norge. Pall-Pack AS er utpekt som salgs- og servicepartner for den italienske produsenten som er godt kjent for sine tape- og strekkfilmmaskiner.

- Maskinen taper ca. 1.500 til 2.000 esker daglig og har vist seg å være meget driftssikker, forteller Arild Aamodt i Onninen (t.h.). Her sammen med Pall-Packs servicetekniker Even Engelstad.

SIAT var tidligere representert av Artinova på Ski, men etter at dette samarbeidet opphørte for et par år siden har ikke merket hatt noen servicepartner på det norske markedet.

- Fra tid til annen har vi derfor blitt kontaktet av kunder som ønsket service på deres maskiner, og vi er veldig glade for nå å kunne tilby en totalpakke til både eksisterende og nye SIAT-kunder, sier salgsansvarlig Axel Hagen i Pall-Pack AS.

Etter å ha gjennomført teknisk trening i Italia tilbyr Pall-Pack nå både mekanisk og elektrisk servicearbeid på alle typer SIAT-maskiner i tillegg til alt av reservedeler.

- Responsen vi opplever viser at det virkelig har vært et underdekket behov når det kommer til service og rask levering av reservedeler til SIAT-maskinene, fortsetter Hagen.

Kort responstid

Pall-Pack har nylig utvidet staben av serviceteknikere med to nye medarbeidere som har base på selskapets hovedkontor i Oslo. Med serviceteknikere også plassert på selskapets produksjonsanlegg på Tyristrand, forteller Hagen at de klarer å være hos kundene i løpet av maks åtte timer - uansett hvor i landet de holder til.

- Dette er en stor fordel for oss, og vi opplever meget gode tilbakemeldinger rundt våre driftsgarantier.

Utvider produktutvalget med tapemaskiner

Pall-Pack ble etablert i 1983 og er en betydelig leverandør av pakkemaskiner. Selskapet er en del av ITO-gruppen som også tilbyr alt av transportbaner og robotiserte løsninger gjennom selskapene Intern Transport AS og MultiCraft AS.

For å unngå konkurranse med Pall-Packs egne strekkfilmmaskiner vil selskapet konsentrere SIAT-salget om produsentens tapemaskiner.

- Samarbeidet med SIAT startet med leveringen av en helautomatisk SIAT tapemaskin til Komplett.no i Sandefjord, og etter dette har vi levert fire nye helautomatiske tapemaskiner til blant annet Nordfjord Kjøtt og Onninen.

Onninen er en av landets ledende elektro- og VVS-grossister. På selskapets sentrallager på Skedsmokorset finner man blant annet et automatisk plukksystem, bestående av et AutoStore-anlegg levert av Element Logic og et transportsystem fra ITO Intern Transport. I denne linjen står også en automatisk SIAT SM 44/HD tapemaskin.

- Den taper ca. 1.500 til 2.000 esker daglig og har vist seg å være meget driftssikker, forteller en fornøyd Arild Aamodt hos Onninen. - For oss er det en selvfølgelig første prioritet at de maskiner vi får levert løser våre oppgaver og fungerer i tråd med våre forventninger. Men på grunn av de høye volumene våre vet vi naturligvis at behovet for service og reservedeler vil dukke opp. Derfor synes vi det er veldig gledelig at Pall-Pack nå har startet samarbeidet med SIAT, og vi har allerede fått gjennomført vår første service på SIAT-maskinene, avslutter Aamodt.

www.logistikk-ledelse.no © 2012

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!