SAP HANA Enterprise Cloud blir utvidet til nye, store markeder ved hjelp av IBMs sky-datasentre. Forventningen er at kunder skal kunne implementere SAP-programvare i raskere og sikrere miljøer, støttet av IBMs leveranseevne i skyen. Sammen har IBM og SAP ekspertise, løsninger og sky-infrastruktur for å levere SAPs forretningsløsninger på IBM Cloud.

SAP tilfører sanntidsdata gjennom i-minneplattformen SAP HANA, samt viktig forretningsprogramvare som SAP Business Suite i et skymiljø. IBM tilfører dybdekunnskap om virksomhets-it, åpen arkitektur gjennom IBM Cloud Managed Services og SoftLayer, slik at kunder sikkert kan håndtere oppgaver i SAP-systemene, fra testing til produksjon, i en enhetlig infrastruktur med transparens og full kontroll over hvor dataene ligger. Kundene vil også få fordeler gjennom teknologi og tjenester fra begge selskaper, som begge jobber ut fra beste praksis i bransjen. Både SAP- og IBM-kunder vil kunne dra nytte av samarbeidet.

Fordeler for kundene

  • Kan dra nytte av SAP HANA Enterprise Cloud med det globale nedslagsfeltet fra IBM Cloud. Kunder kan bruke data med SAP HANA og forretningsprogrammer i IBM Cloud, hvis signatur er fart, transparens og kontroll.
  • SAP HANA vil kjøre på IBM Cloud, som gir en tilnærming basert på åpne standarder, og gjør det enklere å kombinere eksisterende teknologi med nye oppgaver.
  • IBM og SAP legger vekt på sikkerhet for kunder i skyen. IBM Cloud gir synlighet og kontroll slik at kunder kan ta med sikkerhetsrutinene til nettskyen.
  • Kunder får større muligheter for skalerbarhet. Man kan starte lokalt og skalere globalt med disse nettsky-tjenestene, samtidig som man overholder lokale lover og regler.

Forventningen er at kunder skal kunne implementere SAP-programvare i raskere og sikrere miljøer, støttet av IBMs leveranseevne i skyen. Foto: Colourbox © mihalec

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!