Susanne Leisner Lie har solid innkjøps- og logistikkerfaring blant annet som teknisk innkjøper hos Hansen & Dysvik og Plantasjen. Hun har også erfaring fra salg i Hoechst Norden.

Hennes hovedansvar i BarCom vil være innkjøp til prosjekt og lager, prosjektledelse, leverandørkontakt og andre oppfølgingsoppgaver, både internt og eksternt. BarCom har som mål at ansettelsen skal styrke selskapets evne til å levere forventet service til sine kunder, samt å forbedre utnyttelsen av interne ressurser.

Nye medarbeidere i søsterselskapet BxSoftware

BarCom Labelling AS inngår i BarCom Holding som også omfatter Barex Distribution AS og BxSoftware AS. Tidligere ble utviklingen av programvare for håndterminaler og etikettskrivere utført av Barex Distribution AS, men i 2012 BxSoftware AS opprettet for å rendyrke programvareutviklingen.

Dette selskapet har nå ansatt Linnea Lian som programmerer og Tord-Inge Enger på Support.

BxSoftware utvikler hovedsakelig BxMobile, et håndterminalsystem for salg og lagerhåndtering som er integrert mot Visma Business, Visma Global, SAP, Dynamics NAV mm.

Selskapet har også automatisert utskrift fra terminal via den egenutviklede programvaren, BxSmartPrintPro. Programvaren gjør det mulig å designe egne etiketter på PC. BxSoftware hevder å ha god kunnskap om mange ulike ERP-systemer og utvikler programvare med Microsoft .NET-teknologi og HTML5 for Android og iPhone/iPad.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!