Selskapets satsing og resultater innenfor nettsky og devices ble spesielt vektlagt.

- Compello utmerker seg ved å være tidlig ute på alle Microsofts strategiske produkter. Selskapet har en omfattende nettsky-business, både for offentlig (Windows Azure) og privat nettsky. Compello har en tydelig strategi for å lage løsninger for mobil og nettsky først, disse er tett integrert i deres produktspekter. Selskapet har native apper for både Windows Phone og Windows 8.1 og har vært en pionér innenfor området, blant annet ved å lage en av Europas første forretningsapper for Windows 8, sier administrerende direktør for Microsoft Norge, Michael Jacobs.

Skape skalerbar vekst gjennom partnere

Compello er et selskap med 95 ansatte i tre land. Selskapet har en uttalt strategi for å. Selskapet investerer tungt i å lage løsninger som er enkle å ta i bruk.

- Norge er et land med høy kompetanse og mange gode programvareselskaper. Compello investerer mye i å være teknologisk i front. Vi er derfor meget begeistret over å bli kåret til årets programvareselskap i 2014. Dette er en viktig anerkjennelse av innsatsen til alle ansatte og våre partnere, sier administrerende direktør i Compello, Gustav Line.

- IT-bransjen er i en spennende forandring ved at brukerne forventer å få tilgang tjenester som er lett tilgjengelig på sine enheter. Compello håndterer i dag 50 millioner transaksjoner i nettskyen. Vi har mer enn 100.000 brukere og det er viktig for alle disse at vi ivaretar deres investering og gir dem best mulig brukeropplevelse, samtidig som vi utvikler nye tjenester. Samarbeidet med Microsoft og plattformen de tilbyr er en viktig forutsetning for å skalere de neste årene, fortsetter Line.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!