SAP Big Data Tour skal vise hvilke muligheter som ligger i å bruke Big Data på en god måte. I Norge kommer semitraileren til å stå ved Telenor på Fornebu 25. og 26. august.

Hensikten er å vise hvordan forretningsprosesser og analyser blir bedre med Big Data, og skaper konkurransefordeler når man skal inn i et nytt marked, få nye kunder eller raskere lønnsomhet av innovasjoner.

Litt mer om hva man kan oppleve:

  • SAP Match Insight: Hvordan data kan brukes av fotballag for å analysere spillet og forbedre strategi og taktikk. Det tyske landslaget brukte teknologien da de vant fotball-VM i Brasil.
  • SAP Automotive Control Center: Hvordan skape fremtidens samferdsel ved å analysere store datamengder på sekunder.
  • SAP Smart Vending Machine: Hvordan forutsi kundenes preferanser og øke kundetilfredshet og lønnsomhet i butikken.

- Datavolumene øker enormt fordi mennesker, informasjon og ting koples sammen. Utfordringen er å håndtere ulike typer informasjon i sanntid og få innsikt som gjør at man raskt finner løsninger på gamle og nye utfordringer man tidligere ikke fikk løst, sier Hardy Nelson, ansvarlig for SAP Big Data Business Development i Europa.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!