Navipartner:

Stadig flere velger Navision

I den siste tiden har både Heimdal Gruppen, Cargoscan og SEAS Fabrikker valgt å implementere forretningsløsningen Microsoft Business Solutions-Navision levert av NaviPartner Bedrift as.

For Heimdal Gruppen står en egen modul for prosjektstyring - NaviCom Project Management, med timeregistrering og prosjektoppfølging på web - sentralt i løsningen som i tillegg omfatter løsningen blant annet finans, salg, kjøp og lager. Heimdal Gruppen er aktiv innenfor eiendomsutvikling, bygg og anlegg og eiendomsmekling. Gruppens hovedkontor ligger på Vestre Rosten i Trondheim. Selskapet har 280 ansatte og er markedsleder for nye boliger i Midt-Norge og blant de største aktørene innenfor bygg- og anleggsvirksomhet i regionen. Heimdal Gruppen AS er morselskap, strategiutvikler og administrator for alle selskapene innenfor Heimdal Gruppen.

 www.heimdalgruppen.no

Cargoscans løsning

omfatter blant annet produksjonsstyring, finans, ordre, lager, fakturering og innkjøp. Cargoscan ble etablert i 1985, og har siden vært en foregangsbedrift innen utvikling av teknologi for volummåling for transport og logistikkbedrifter. Bedriftens systemer er installert over hele verden, med flere av verdens ledende transportbedrifter på referanselisten, slik som UPS, DHL, FedEx og TNT. Mange norske transportselskaper, blant andre Posten og Linjegods benytter også Cargoscans løsninger. Over 90 prosent av selskapets omsetning er eksport.

Økonomisjef Stein Salberg Eikrem i Cargoscan er svært fornøyd med Navision.

- Vi tok i bruk løsningen fra årsskiftet, og har hatt en veldig enkel og smertefri overgang til det nye systemet. Navision ble valgt etter en lang og nøye evaluering. Systemet er fleksibelt og brukervennlig, og gir oss den funksjonalitet vi trenger. Navipartners kompetanse innen produksjon var også et vesentlig moment for Cargoscan, forteller Eikrem.

 www.cargoscan.no

SEAS Fabrikkers løsning

omfatter blant annet produksjonsstyring, finans, ordre, lagerstyring, fakturering og innkjøp. I tillegg har bedriften tatt i bruk NaviPartners løsning for papirløs produksjonsstyring. SEAS Fabrikker AS er verdens ledende produsent av kvalitets-høyttalerelementer. Bedriften, som i sin tid var spin-off fra Radionette og Tandberg, har siden 1950 høstet internasjonal anerkjennelse for sine produkter. Arill Ekhaugen ved SEAS er svært fornøyd med løsningen de har fått, og måten implementeringen ble gjennomført på.

- Vi har fått en løsning som dekker våre behov på en fornuftig måte, og i Navipartner har vi en leverandør og samarbeidspartner som gir oss trygghet for at vi kan utvikle løsningen i takt med bedriftens behov, forteller Ekhaugen.

 www.seas.no

Navision er en forretningsløsning som utvikles av Microsoft Business Solutions. Løsningen dekker blant annet finans, OLFI, CRM, produksjon, service og prosjekt, og er i bruk av bedrifter over hele verden. NaviPartner Bedrift as holder til på Kjeller i Skedsmo, og er Norges største forhandler av Navision.

Selskapet har blant annet spesialisert seg på løsninger for prosjektrettede virksomheter, og har flere kunder som benytter løsningen NaviCom Project Management.

 www.navipartner.no

www.logistikk-ledelse.no© 2004

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!