Styrker leveringskapasiteten i Norge

Jeeves følger oppbyggingsplanen i Norge med to nye konsulenter, ny norsk Jeeves konsulentpartner og utvidet samarbeid med QlikTech.

- Flere erfarne Jeeves-konsulenter som kan håndtere veksten vi opplever i Norge vil bidra til å lette trykket vi har i dag, sier adm. direktør Torulf Nilsson i Jeeves.

De to nyansatte Jeeves-konsulentene i Logit Gruppen er Pontus Eriksson og Bjørn Heggestad. Eriksson over 10 års erfaring med Jeeves fra SYSteam i Sverige og har det siste året jobbet med oppbygging av Jeeves i USA. Han skal jobbe som konsulent i avdeling Oslo. Heggestad har over 20 års erfaring med implementering av produksjons- og logistikksystemer. De siste 13 årene har han implementert produksjonssystemet Pro-M hos et sekstitalls norske kunder.

Axia blir ny norsk konsulentpartner

Axia utdanner for øyeblikket seks forretningskonsulenter på Jeeves og kjører allerede sin første Jeeves-implementering hos en av sine eksisterende kunder som bytter ut dagens ERP-system JD Edwards.

Axia ble etablert i 1989 og er i dag en ledende IT bedrift med over 30 ansatte. Selskapets forretningsidé er å gi råd, selge og implementere logistikk- og it-løsninger for norske bedrifter. Axia er eiet av de ansatte, har vokst jevnt siden selskapet ble etablert og har en solid økonomi. Det har et fagmiljø bestående av erfarne rådgivere innenfor implementering og utnyttelse av ERP-løsninger. Selskapet er uavhengig av løsningsleverandør og arbeider på tvers av flere av markedets mest utbredte ERP-løsninger.

Utvidet samarbeid med QlikTech

QlikTech er verdens raskest voksende Business Intelligence leverandør. Logit Gruppen har nå kvalifisert seg som Sell Partner med kompetanse til å selge og implementere QlikTechs egen løsning QlikView. Fra før er Jeeves QlikTech OEM Partner med programvaren Jeeves Business Intelligence bygget på QlikTechs teknologiplattform som hevdes å gi rask, kraftfull og visuell i-minne rapportering uten begrensningene, kostnadene eller kompleksiteten av tradisjonelle BI-verktøy.

www.logistikk-ledelse.no © 2010

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!