Axdata Norge viser muskler

Axdata Norge er kåret til årets norske Microsoft Dynamics Partner 2011. Hedersprisen ble tildelt under den globale partnerkonferansen i Los Angeles. I likhet med fjoråret ble selskapet også i år tatt opp i President´s Club for Microsoft Dynamics der selskapets fem prosent høyest rangerte globale partnere deltar.

Utnevnelsene henger høyt og er også gode tilbakemeldinger til alle våre ansatte. Vi har mange dyktige medarbeidere med tung kompetanse innen forskjellige typer Microsoft-teknologi, sier daglig leder Trond Johansson. Han forteller at selskapet vokser raskt.

- Vi planlegger vekst på over 20 prosent både i omsetning og ansatte i både 2011 og 2012.

Evne til vekst

Direktør Knut Arild Fjeldvik Evensen i Microsoft Business Solutions begrunner utnevnelsen til Microsoft Dynamics Partner 2011 ved at Axdata Norge har vist evnen til vekst over flere år og har bevist kompetanse spesielt innenfor områdene salg og vertikal satsning.

- De har investert kraftig i Microsoft Dynamics kompetanse og vist vilje og evne til å utvikle seg på øvrige Microsoft kjerneprodukter (BI og CRM). Sist men ikke minst har de rekruttert flere nye medarbeidere og hatt en åpen og konstruktiv dialog med Microsoft Norge, sier Fjeldvik Evensen.

Aktiv sparringspartner

Ifølge Trond Johansson har Axdata hatt stor suksess med sine vertikaliserte bransjeløsninger innen forretningssystemer.

- Spesielt på områdene produksjon, engineering, prosjekt og avansert logistikk har vi de siste årene levert mange store installasjoner. Vi er også en aktiv sparringspartner for våre kunder når de tar viktige beslutninger om fremtidige driftsmodeller. Målet er å øke deres konkurransekraft som følge av vårt nære samarbeid med dem, påpeker han.

Nytt hovedkvarter

Axdata Norge ble etablert i 2001 og har i dag ca 40 ansatte fordelt på hovedkontoret i Sandefjord og avdelingskontorene i Oslo, Bodø og på Sortland.

- Vi har nå flyttet inn i nytt hovedkvarter på Klinestadmoen i nærheten av Torp flyplass. I tillegg har vi etablert vårt femte avdelingskontor i Sarpsborg i INSPIRIA science center. Målet vårt med kontor i Østfold er å komme tettere på etablerte og potensielle kunder i fylket. Samtidig er det mye god kompetanse i Østfold som vi ønsker å rekruttere inn til oss, forteller Johansson.

For øvrig betjener Axdata Norge flere internasjonale kunder i Sverige, Danmark, England, Nederland, Belgia, Singapore og Kina.

www.logistikk-ledelse.no © 2011

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!