Projectplace lanserer neste generasjons sosiale planleggingsverktøy

Nye sosiale planleggingsverktøy støtter nye former for prosjektsamarbeid. Sosiale funksjoner setter menneskene i sentrum av samarbeidsprosessen og skaper engasjement og motivasjon på tvers av organisasjonen.

- Prosjektsamarbeid handler først og fremst om mennesker. Derfor har Projectplace gjort sitt ytterste for å utvikle et nettbasert verktøy som tillater mest mulig sosial samhandling, sier Norgessjef Arild Falck.

Det svenske selskapet Projectplace, leder innen sosiale samhandlingsverktøy, har lansert en forhåndsversjon av neste generasjons sosiale planleggingsverktøy for sine kunder. Sosial planlegging i Projectplace er en ny verktøysamling som gjør samarbeid over nettet til en sosial og inspirerende opplevelse. Den nye versjonen har fått splitter nytt design og er spekket med innovative funksjoner som bidrar til et vellykket prosjektsamarbeid. Oppdateringen er det første av mange trinn som skal hjelpe organisasjoner å tilrettelegge for sosial arbeidsflyt.

- Prosjektsamarbeid handler først og fremst om mennesker. Derfor har Projectplace gjort sitt ytterste for å utvikle et nettbasert verktøy som tillater mest mulig sosial samhandling, sier Norgessjef Arild Falck i Projectplace.

- Den nye generasjonen sosiale planleggingsfunksjoner kombinerer implementering og kontinuerlig planlegging, slik at alle prosjektmedlemmer til enhver tid føler seg involvert og delaktige. Sosial planlegging støttes av ulike plattformer, som nettlesere på stasjonære pc-er, iPhone, Android-telefoner og iPad, legger han til. Nye sosiale planleggingsfunksjoner er:

Planleggingstavler: Visuell planleggingshjelp utviklet for høyoppløste skjermer og enheter. Gruppemedlemmer og andre aktører kan enkelt planlegge og koordinere arbeidet i fellesskap. Ved å fordele prosjektarbeidet på ulike planleggingstavler er det enkelt å få oversikt over alle tiltak.

Ny tidslinje: Sosial planlegging med en ny, interaktiv visuell fremstilling av veien frem til fullført prosjekt. Den nye tidslinjen hjelper prosjektmedlemmene å bevare oversikten over prosjektet samtidig som de kan følge med på ulike delmål underveis.

Team Spirit: Basert på moderne atferdsforskning måler dette nye verktøyet stemningen innad i prosjektgruppen. Medlemmene kan gi tilbakemelding om hvor fornøyde de er, slik at prosjektledere og andre aktører får en indikasjon på tilstanden i prosjektet.

Ny design: De nye funksjonene er samlet i et grensesnitt med helt ny design. Intuitiv og mer brukervennlig navigering gjør at brukerne kan konsentrere seg om selve prosjektarbeidet. Nå er det enklere enn noen gang å dele dokumenter, kommunisere med prosjektmedlemmer og holde rede på de ulike oppgavene.

- Da vi startet Projectplace, hadde vi en tydelig visjon om å skape et nettbasert verktøy som setter samarbeidet i sentrum for prosjektarbeidet, sier Mattias Hällström, utviklingssjef og Projectplaces grunnlegger. - Gjennom årenes løp har verktøyet stadig blitt mer i tråd med filosofien vår. I dag har den teknologiske utviklingen gjort oss i stand til å virkeliggjøre visjonen og lansere en ny, effektiv generasjon verktøy for prosjektsamarbeid, fortsetter han.

De nye funksjonene vil i første omgang være tilgjengelig for selskapets kunder. Alle eksisterende Projectplace-brukere kan teste dem ved å registrere seg direkte via Projectplace-portalen. Den endelige versjonen slippes senere i vår. I forbindelse med den nye verktøydesignen lanserer Projectplace også en ny og polert nettside.

www.logistikk-ledelse.no © 2012

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!