Ny generasjon mobile håndterminaler

Intermec har lansert en ny generasjon robuste, mobile håndterminaler. CK3 hevdes å være en av bransjens beste innen mobildata og som i tillegg har lang batteritid.

Den nye generasjonen kommer i to utgaver; CK3X er optimert til bruk innen lagervirksomhet og skal være en god erstatning for dagens CK3B, mens den nye CK3R er best egnet for lettere industri og detaljhandel.

Ved å beholde form og design fra tidligere CK3B og kompatibilitet med eldre applikasjoner, oppgis oppdateringen til den nyeste teknikken å være lett å gjennomføre, uten ekstra investeringer i verken lader, dokkingstasjon eller nye håndtak til scanneren.

Optimert ytelse

De to nye modellene bruker en 1 GHz OMAP-mikroprosessor, som optimerer enhetenes ytelse og gir økt batteritid. Dessuten forenkles arbeidet med strekkoder og tilpasning til nye bransjestandarder som HTML5.

- Intermec CK3X og CK3R er en videreutvikling av selskapets populære CK3B. De to nye håndterminalene imøtekommer kundenes krav til økt produktivitet og fleksibilitet, og optimerer samtidig brukernes kapasitet, sier Earl Thompson, ansvarlig for Intermecs Mobile Solutions Business Unit. - Den nye CK3-serien er designet for framtiden og dermed et godt valg for kunder som kontinuerlig må følge nye krav til datafangst og framtidssikre sin leveringskjede, distribusjonssentral og detaljhandel, fortsetter han.

CK3X er fremtidssikret i og med en meget tilpasningsbar utforming, som støttes av den nyeste RF-standarden: 802.11 a/b/g/n og Bluetooth-radio, samt en RFID-leser som tilbehør.

Rask, utholdende og robust

Intermec hevder at CK3X er den ideelle overgangen fra CK3B. Integrerte strekkodelesere med standard rekkevidde skal gi god scanningsytelse på 1D- og 2D-strekkoder, eller scanning på nært eller langt hold. Videre er det også mulig å lese skadede koder. For ytterligere effektivitet er scannerne tilpasset for å klare rundstrålende skanning og rask bevegelse.

CK3X er robust og klarer fall fra 1,5 meter innen alle arbeidstemperaturer. Den oppgis å tilhøre de beste i bransjen når det gjelder batteritid og klarer flere skift på rad, uten at brukeren må bytte batteri eller lade den opp. Den slanke designen er ifølge produsenten overlegen i forhold til andre robuste produkter på markedet.

Funksjonell og solid design

Intermec CK3R er utviklet for lette industrimiljøer og detaljhandelen. Det smidige formatet gjør den også til et godt og ergonomisk valg til butikkmiljøer. Den inneholder den nyutviklede bildeprosessoren EA31, for rask og korrekt skanning av både 1D- og 2D-koder. Intermec CK3R klarer fall fra 1,2 meter og har i tillegg IP54 kapslingsgrad mot regn, fukt og støv.

Enhetlig

Både CK3X og CK3R gjør overgangen fra andre håndterminaler enkel, på grunn av Intermecs verktøy CloneNGo. Verktøyet gjør det lett å «klone» enhetsinnstillinger fra en eneste hovedenhet til et ubegrenset antall enheter.

De nye håndterminalene er videre utstyrt med operativsystemet Microsoft Windows Embedded Handheld, noe som gjør begge modellene kompatible med et bredt utvalg av programmer fra lagerhåndtering til andre forretningskritiske verktøy, som er utviklet av Intermec PartnerNet Independent Service Provider (ISV).

www.logistikk-ledelse.no © 2012

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!