Effektiviserer interne rutiner med Log:nett

Norwegian Logistics har inngått kontrakt med Transportnett på leveranse av Log:nett. - Løsningen bidrar til å effektivisere våre arbeidsoperasjoner, sier markedssjef Oddgeir Fiksdalstrand i Norwegian Logistics.

Daglig leder Jan Ole Hansen i Transportnett (t.v.) og markedssjef Oddgeir Fiksdalstrand i Norwegian Logistics.

Fiksdalstrand forteller at målet med Log:nett fra Transportnett er å styrke samarbeidet med eksisterende og nye kunder.

- Løsningen er spesialtilpasset vårt produkt Solutions som tar hånd om hele bedriftens transportbehov og setter opp kundetilpassede løsninger, understreker han, og legger til at er en meget sentral del av løsningen.

Eneleverandør

- Transportnett leverer fremtidsrettede løsninger som vil effektivisere våre interne rutiner og styrke vår konkurransekraft. Vi har i lengre tid benyttet modulen TransportDirect i tillegg til en annen transportadministrativ løsning. Med Log:nett er Transportnett eneleverandør av slike løsninger til oss. Det vil styrke faktureringsrutinene og forenkle rapporteringen. Sist men ikke minst vil det videreutvikle rapporteringen og revisjonen vi gjør for våre kunder, sier Fiksdalstrand.

Mange kunder

Log:nett er et verktøy for leverandører og tjenestetilbydere som arbeider med alt fra standard til uhåndterlig gods.

- Vi har levert modulen til Pipelife Norge og Nexans Norway, sier daglig leder Jan Ole Hansen i Transportnett. - Selskaper med voluminøst gods og lav vekt, som Glava, har også nytte av vår løsning.

Når det gjelder Norwegian Logistics forteller Hansen at deres oppgave er å styrke fleksibiliteten til på IT-siden i henhold til TMS-løsningen. Hensikten er å knytte til seg meldingsstrømmen for å oppnå kontroll som understøtter transportavtalene.

- Vi bidrar til automatisering av de fleste transportoperasjoner for Norwegian Logistics slik at de har meldingsutveksling med sine samarbeidspartnere. De fleste leverandører av slike systemer fokuserer på samlastere, mens vårt nedslagsfelt er øvrig transportbransje, avslutter Hansen.

-------

Norwegian Logistics er et 100 prosent norskeid selskap som leverer logistikkløsninger til norske bedrifter og europeiske konsern med sentrallager i eller utenfor Norge. Løsningene bidrar til at kundene sparer mellom 10 og 25 prosent på sine årlige fraktkostnader.

er et utviklingsselskap som har spesialisert seg på kommunikasjon mellom partnere innen logistikk- og transportsektoren. Til nå har selskapet levert over 100 installasjoner til transportbransjen og produksjonsbedrifter.Transportnett

www.logistikk-ledelse.no © 2012

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!