Agility Group forenkler hverdagen

Ved hjelp av løsninger fra Din ERP ser Agility Group et stort potensiale i å redusere tidsforbruket på en rekke prosesser.

- Vi har i de siste årene sett en tydelig endring i bruksmønster og forventning til brukervennlighet i software generelt, forteller Yngve Tronstad, CTO og styreleder i Din ERP.

Din ERP har i de siste årene vært en pionér på mange områder når det gjelder å øke effektiviteten i utvalgte prosesser i store bedrifter. Dette har selskapet gjort ved å tilby funksjonalitet som tradisjonelt finnes i forretningssystemet i en enklere og mer brukervennlig form i bedriftens SharePoint intranett eller på mobile enheter. Nå velger også Agility Group (tidligere Grenland Group) å møte noen av sine utfordringer med løsninger fra Din ERP.

- Vi ser et stort potensiale i å redusere tidsforbruket på prosesser som timeregistrering, reiseregning og fakturabehandling. Dette er funksjonalitet som berører mange og ved å implementere løsninger fra Din ERP håper vi å kunne oppnå en slik effekt, sier Finn Rasmussen, Vice President Business Systems i Agility Group. - Målet er også bedre kontroll i denne typen prosesser samt at brukervennligheten vi opplever potensielt kan gjøre våre ansatte mer fornøyd, legger han til.

CEO i Din ERP, Dagfinn Stave, er veldig fornøyd med å få Agility Group som kunde.

- Dette er en svært interessant bedrift som opererer i et spennende marked. Vi har jobbet med kunden i forskjellige sammenhenger i flere år og det ligger stor prestisje for oss i at de nå har valgt å implementere våre løsninger, sier han.

Enklere arbeidshverdag

Å holde brukeren i fokus er selve kjernen i alle Din ERPs løsninger.

- Vi har i de siste årene sett en tydelig endring i bruksmønster og forventning til brukervennlighet i software generelt, forteller Yngve Tronstad, CTO og styreleder i Din ERP. - Privat er vi vant med løsninger som for eksempel nettbutikk, nettbank og et utall av gode mobil applikasjoner. Data kommer til deg når det er din tur. Dette er trender vi tar med oss når vi lager funksjonalitet i SharePoint og på mobile enheter som integreres tett med for eksempel bedriftenes forretningssystem. Jeg tror tiden da bedrifter kan tillate seg å sende sine ansatte på kurs for å lære de mest brukte og enkle prosesser snart er over og våre løsninger er godt posisjonert til å møte en slik fremtid, mener Tronstad.

700 brukere

Agility Group har kjøpt løsninger for timeføring, fakturabehandling og reiseregning. Basisfunksjonaliteten ligger i ERP systemet IFS Applications og brukerflaten er i første omgang SharePoint. «Vi har nå rullet ut dette til våre 700 brukere og tilbakemeldingene er så gode at vi nå ser på muligheten for å ta i bruk flere av løsningene i Din ERPs portefølje» avslutter Finn Rasmussen.

-----------------

Signerer global partner avtale med IFS

Din ERP har signert en global partneravtale med IFS. Avtalen gjør det mulig for Din ERP å tilby sin Microsoft SharePoint-baserte front end til IFS Applications via IFS sine virksomheter over hele verden.

Det nye partnerskapet åpner for at IFS kan selge, implementere og supportere Din ERPs produkter. Din ERP tilbyr standardløsninger i SharePoint ferdig integrert med IFS-funksjonalitet som for eksempel, timeregistrering, reiseregning, innkjøp, dokumentbehandling, KPI-rapportering med mere. Alle løsningene er i drift hos flere store kunder.

- IFS var tidlig ute med å se det voksende behovet for mobil tilgang til forretningssystemet noe som er årsaken til at vi i dag kan tilby dette for hele vår produktportefølje, sier David Eager, Vice President Global Alliances i IFS. - Løsningene fra Din ERP gjør det mulig for våre kunder å utnytte disse mulighetene i enda større grad da de åpner for at IFS-funksjonalitet kan presenteres på nær sagt alle mobile enheter, SharePoint og i produktivitetsverktøy som Office 365. Jeg er glad for å inkludere Din ERP på en voksende listen over globale partnere, fortsetter Eager.

Samarbeidet har vært aktivt i Skandinavia i over to år og har allerede ført til flere felles kontrakter. Den siste var med Avinor, som valgte IFS og Din ERP som leverandør for ny avviksløsning. Et annet eksempel er svenske Oriflame der målet er at SharePoint-løsningene fra Din ERP skal bli den nye brukerflaten for IFS Applications og andre interne applikasjoner.

- Vi har sett en voksende interesse for våre produkter internasjonalt de siste par årene. Det er derfor av stor verdi for oss og våre kunder at IFS nå er i stand til å ta en mer aktiv rolle i disse prosjektene globalt, sier Yngve Tronstad i Din ERP.

www.logistikk-ledelse.no © 2013

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!