Mange nye mobile IFS-løsninger

IFS har i den siste tiden lansert en rekke forskjellige mobile løsninger, alt fra verktøy for feltservice til apper for smarttelefoner. Produktinvesteringene er en del av bedriftens strategi for å bli en ledende leverandør innen mobile løsninger for virksomheter.

- Når det gjelder mobile løsninger, har 2013 vært et betydningsfullt år for IFS og dette har gitt oss et enda større incitament til å fortsette vår investering innenfor dette området, sier Martin Gunnarsson i IFS Research & Strategy.

Etter lanseringen av den første bølgen apper for smarttelefoner samt etableringen av partnerprogram for utvikling av apper, presenterer IFS flere nye løsninger innen serien IFS Touch Apps. Selskapet har dessuten utvidet eksisterende løsninger for ytterligere operativsystem. Blant appene som er utviklet av partnere finnes DocBox, utviklet av Addovation, som gjør det enkelt å få tilgang til og dele viktig dokumentasjon fra brukerens mobile enhet samt Employee Files, utviklet av Din ERP, en app for effektivt søk av personalinformasjon.

Feltservice og vedlikehold

Feltservice- og vedlikeholdsteknikere kan dra nytte av IFS Mobile Work Order som er tilgjengelig på både Android- og Windows-plattformene. Løsningen er innebygget i IFS Applications og IFS Metrix Service Management og tilbyr raskere og mer kostnadseffektive implementeringer. Det er også mulig å integrere IFS Mobile Work Order med eksisterende IT-system.

Automatisert datainnsamling

Den nye IFS Warehouse Data Collection løsningen, som er testet og finjustert gjennom et pilotprogram, tilbyr konfigurerbar funksjonalitet som direkte kan tas i bruk for automatisert datainnsamling og prosesseksekvering. Løsningen støtter Android, Windows Mobile/CE og Windows og er utformet til å støtte høyvolums distribusjon og - produksjon, håndtering av reservedeler eller prosjektmateriell hvor effektivitet og sporbarhet er de viktigste aspektene.

Påvirker lønnsomheten

- Når det gjelder mobile løsninger, har 2013 vært et betydningsfullt år for IFS og dette har gitt oss et enda større incitament til å fortsette vår investering innenfor dette området, sier Martin Gunnarsson i IFS Research & Strategy.

Han mener mobilitetstrenden innen forretningsverdenen kommer til å fortsette å påvirke lønnsomheten og effektiviteten i alle organisasjoner, fra verkstedgulvet til styrerommet.

- IFS er klar for denne endringen og vi kommer til å fortsette å utvikle mobile løsninger for våre prioriterte bransjer, sier Gunnarsson.

lar brukerne registrere data via strekkoder, NFC-tagger eller manuell innmating og utføre prosesser i eller utenfor lagerlokalene.IFS Scan It

IFS Nonconformance Reporter gjør det mulig å lage og sende komplette avviksrapporter i feltet, med tekst, bilder og klassifikasjoner.

hjelper kvalitetskontrollører å registrere resultat i realtid og kan kombineres med IFS Nonconformance Reporter for å lage avviksrapporter relatert til kontrollene.IFS Audit Companion

er en mobil utvidelse av IFS Health & Safety-løsningen og lar brukerne rapportere hendelser relatert til helse og sikkerhet i feltet.IFS Incident Reporter

lar IFS Applications-systemansvarlige følge med på serverstatus, ta imot feilmeldinger, stenge/åpne brukerkontoer samt endre passord.IFS Admin Companion

www.logistikk-ledelse.no © 2013

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!