Ny lagerløsning til Mylna Sport

Ved hjelp av en egen lagerløsning for Microsoft Dynamics AX fra Peritus og håndterminalløsning fra Barex Distribution har Mylna Sport oppnådd mer presis levering. Det blir lønnsomt i lengden.

Mylna Sport AS er Nordens største leverandør av treningsutstyr og har nylig flyttet inn i nye lokaler i Mjøndalen. Her har selskapet tatt i bruk en ny lagerløsning fra Peritus og Barex Distribution.

Peritus AS har utviklet en egen løsning i Microsoft Dynamics AX (Axapta) for lagerrutiner ved bruk av håndterminaler, truckterminaler og etikettskrivere.

Barex har levert Datalogic Elf PDA/håndterminaler, PowerScan skannere og truckterminal fra LXE/Honeywell. Etikettskriveren i løsningen er fra Datamax. Alle produktene fungerer online i Peritus Warehouse-løsning.

- Det er dyrt å sende en stor, tung tredemølle. Vi har kunder i hele Norden, og har tidligere opplevd feilsendinger som har blitt kostbare å rette opp i, forklarer økonomisjef Jan Ole Larsen. - Takket være nye rutiner med strekkoder og håndterminaler er dette problemet eliminert og nå er det nesten umulig å gjøre feil. Når systemet har vært i bruk en stund vil vi helt sikker oppnå flere fordeler innen for eksempel varetelling, utnyttelse av lokasjoner, innmeldinger, svinn etc.

Brukervennlig

Larsen forteller at de er godt fornøyd med løsningen.

- Motiverte medarbeidere er viktig når vi innfører nye arbeidsmetoder. Løsningen til Peritus er brukervennlig og intuitiv. Totalt sett er vi meget godt fornøyd med igangkjøring, opplæring og brukerstøtte, understreker han.

Peritus Warehouse Streamliner består av innkjøpsforslag og analyser, varekatalog med kalkyle, EDI-utveksling av data med leverandører, mottakskontroll og registrering, automatisk restordrebehandling, oversikt over ventende arbeid, ordreplukking og fakturering samt håndterminaler / truckterminaler til behandling

Gevinstene som Mylna Sport har oppnådd gjennom innføringen av Peritus Warehouse Streamliner oppsummeres slik;

-----------

Mylna Sport AS ble etablert i 2010 etter en fusjon av de to grossistselskapene Sport Supply International AS og Nordic Fitness AS. Selskapet er en ledende aktør i det nordiske markedet, med bred kompetanse og solid erfaring som legger grunnlaget for nye spennende år. Kundene er nærmere 1.200 sportsforretninger i hele Skandinavia.

baserer sine leveranser på Microsoft Dynamics AX og CRM. De har utviklet bransjeløsninger for bilimportører, forsikringsbransjen og vindusproduksjon. Selskapet tilbyr alle nødvendige tjenester i forbindelse med en ERP-løsning, fra administrasjon og gjennomføring til utvikling og støtte. De leverer et utvalg tilleggsprodukter som gir verdier og funksjonalitet som i utgangspunktet ikke er på plass i ERP-systemet.Peritus AS

er verdiskapende distributør innenfor AIDC-segmentet og distribuerer produkter og løsninger innen merking (termo- og termotransferskrivere), datafangst og butikkdatautstyr. Selskapet har spesialisert seg på butikkdatautstyr som kvitteringsskrivere, kundedisplay, skjermer, tastatur, kasseskuff og rekvisita. I tillegg har de en egen utviklingsavdeling som lager programvare for håndterminaler, skrivere og integrasjon mot andre systemer.Barex Distribution AS

www.logistikk-ledelse.no © 2013

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!