Mange selskaper ser på innføring av BI som et teknologiprosjekt, og en del mislykkes derfor i å oppnå den avkastning de forventer. Gjennom grundig planlegging og en klar BI-strategi som understøtter forretningsstrategien øker sjansen for å lykkes dramatisk. Ringrevene Lars Rinnan, Willy Koulichev og Øyvind Remme, med til sammen over 50 års erfaring innen BI, har gått sammen om å starte rådgivningselskapet NextBridge Advisory. Selskapet skal gjennom sin erfaring med vellykkede BI-løsninger adressere nettopp disse utfordringene.

Gjør NextBridge Group til fullbredde-leverandør

Lars Rinnan, som ledet BI-selskapene Bro Consulting og Umoe Consulting, og som startet BI-selskapet NextBridge for tre år siden, utvider med dette tjenestespekteret. NextBridge Advisory vil levere rådgivningstjenester innen strategi, information governance, analytics, arkitektur og prosjektledelse.

Willy Koulichev ledet Accentures BI-virksomhet i EMEA i mange år, samt EY sin nordiske BI-virksomhet.

Øyvind Remme var Affectos sjefsarkitekt, og stod blant annet bak deres satsing på logiske datavarehus.

De er blant de mest erfarne rådgiverne i landet innen dette feltet. NextBridge Advisory blir søsterselskap av NextBridge og NextBridge Insight, som står bak Norges største BI-konferanse; GOBI. NextBridge Group teller da ca. 20 konsulenter, og har allerede tatt en tydelig posisjon i markedet. Rinnan forventer at NextBridge Advisory vil forsterke denne posisjonen ytterligere til fordel for kundene. Behovet for spesialiserte rådgivningstjenester innen BI er stort og økende, og NextBridge Advisory er det første rådgivningsselskap i Norge som fokuserer utelukkende på BI.

Rådgivere blir partnere i løpet av noen få år

NextBridge Advisory er eid av de tre partnerne Rinnan, Koulichev og Remme. De rekrutterer nå i tillegg meget erfarne Executive Advisors.

- Vi er på utkikk etter de beste og mest erfarne i markedet, og kvalitet er langt viktigere for oss enn kvantitet, sier Rinnan. - Vi er i dialog med flere rådgivere med 15-20 års erfaring. Disse kan se frem til å bli partnere i selskapet i løpet av noen få år, noe som står i sterk kontrast til det som er vanlig i rådgivningsbransjen, avslutter han.

www.logistikk-ledelse.no © 2014

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!