Satser globalt gjennom stor avtale med Direct Link

EDI-Soft har gjennom sitt svenske datterselskap inngått en treårig global avtale med Direct Link, en del av PostNord som tilbyr skreddersydde logistikktjenester world wide.

Avtalen med EDI-Soft bidrar til at vi kan opprettholde vår posisjon som en effektiv leverandør til e-handelsvirksomheter i Asia, USA og Europa, sier Jonas Prosell (t.v.), operativ sjef for Direct Link. Her sammen med Mattias Gredenhag, daglig leder i EDI-Softs svenske datterselskap.

- Vi er ledende på transportadministrative løsninger i Norden, og nå tar vi neste skritt videre ut i verden, sier adm. direktør Mattias Gredenhag i EDI-Soft AB.

Direct Link tilbyr skreddersydde logistikktjenester med en høy servicegrad og leveringspresisjon verden over. De har høye krav på alltid å kunne tilby den transporttjenesten som passer kunden best i det enkelte tilfelle, uansett hvor i verden kunden og mottakeren befinner seg. Ettersom både Direct Link og kundene deres jobber i mange ulike tidssoner er det kritisk at alle systemer er tilgjengelige alle tider på døgnet, 365 dager i året.

Eksporter på varer for e-handelsbedrifter

Direct Link har elleve kontorer i åtte land og kommer til å benytte EDI-Softs plattform dels på sine egne tredjepartslagre men også direkte ute hos sine internasjonale kunder. Direct Link er eksperter på internasjonal distribusjon av varer for e-handelsbedrifter, og det er derfor viktig for dem å kunne tilby markedets beste kundeservice, både overfor dets internasjonale kunder og til mottakerne av varene som sendes.

Mattias Gredenhag opplyser at dette er den største kontrakten EDI-Soft hittil har inngått i Sverige.

- Vi har blitt sammenlignet med både svenske og internasjonale TA-leverandører. Når vi nå har blitt valgt som internasjonal partner for Direct Link har den tekniske plattformen som vi har utviklet hatt stor betydning. Vår løsning gir Direct Link muligheten å samarbeide med de beste transportørene verden over og bygge den perfekte miksen av leveringsalternativer. Vi har også vist at vi kan håndtere store e-handelskunder, og dette har tilsammen vært veldig viktig.

www.logistikk-ledelse.no © 2014

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!