Det har kommet mange nye fjes hos MAN i det siste. For kort tid tilbake fikk Drammen ny daglig leder i Jan Julseth og det er heller ikke mer enn tre måneder siden MANs nye administrerende direktør, Niels-Jörgen Toft Jensen, overtok sjefsrattet i Norge.

Denne gang er det et annet kjent fjes fra transportbransjen som snart tar plass ved MANs anlegg på Fjellhamar.

Det er nemlig Annbjørn Vasdal (41) som overtar som ettermarkedsdirektør i MAN Norge. Han vil også ha det overordnende ansvaret for nettverksutvikling i Norge og Sverige. Det skriver MAN i en pressemelding.

Annbjørn har fagbrev og teknisk fagskole i bilfaget samt en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole.

Han jobbet tidligere som verkstedsjef hos Wist Last & Buss i Trondheim og som direktør for NAF Bilteknikk. De siste årene har han jobbet som daglig leder hos lastebilkranprodusenten HMF Group AS med totalansvaret for divisjon Norge. I tillegg er Annbjørn oppvokst i en familie som driver med lastebiltransport og i den forbindelse har han jobbet flere år som sjåfør.

Annbjørn kommer fra Bjerka i Nordland og bor nå på Jessheim. Fra januar 2017 vil han ha fast kontorplass på Fjellhamar.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!