Maritime Truck er den største utleieleverandøren av trucker og terminaltraktorer i Oslo og etter nyanskaffelsen har selskapet nå 13 Terberg terminaltraktorer.

– Vi undersøkte markedet grundig etter de mest støysvake, miljøvennlige og effektive terminaltraktorene. I samråd med våre dyktige førere falt valget på Terberg som samlet gir oss den beste løsningen, opplyser Lars-Martin Vikor, assisterende daglig leder i Maritime Truck.

Han legger til at de fokuserte spesielt på brukervennlighet, komfort og sikkerhet.

– Det går fort når det er en "rushtid på kaia. Derfor er det viktig at våre førere føler seg sikre når de kjører rundt i havneområdet. Det bidrar terminaltraktorene til, da de blant annet tilbyr god utsikt fra førerkabinen, sklisikre plattformer og trapper, minimal svingradius og et synlig gult "look" i havnemiljøet, fortsetter Vikor.

Terminaltraktorene er levert av N.C. Nielsen og salgssjef Claus Lilleholt er glad for at de klarte å finne en attraktiv og helhetlig løsning for Maritime Truck.

– Vi hadde allerede et meget godt samarbeid med Maritime Truck og dermed en god innsikt i selskapets behov. Den bynære beliggenheten krevde minst mulig støy, men særlig sjåførenes arbeidsmiljø påvirket den valgte løsningen, påpeker Lilleholt.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!