Trucken er blant annet utstyrt med den romslige Optima førerhytten. © Brubakken

Etter først å ha testet ut en demomaskin fikk Hydro Aluminium Sunndalsøra nylig overlevert en ny Konecranes 16-1200C som er levert av Brubakken AS.

Maskinen er utstyrt med blant annet den nye, store og romslige Optima førerhytten og har en kraftig drivlinje med Volvo TAD 871-motor i kombinasjon med ZF 4WG191 girkasse.

– Den er også utstyrt med gafler av spesialstål, type HRO 740, ekstra LED arbeidslys på tak og i tårn, strobelys på motvekt, ekstra klappsete for føreropplæring, tiltindikator, DAB-radio med Bluetooth, automatisk klimaanlegg, komfortabel førerstol med armlene på venstre side, samt nakkestøtte, opplyser salgssjef Thormod Johansen i Brubakken, som konkluderer med at Hydro Aluminium Sunndalsøra nå har fått en både stillegående og kraftig maskin.

Selskapet har en svært stor kjøretøypark og har derfor både eget vedlikeholdsverksted og egne serviceteknikere. Siden Konecranes er et nytt merke for dem vil Hydro sende folk på kurs på den nye maskinen for å sikre at oppetiden blir maksimal.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!