Ordfører Torgeir Dahl i Molde gratulerer konsernsjef Dag Mejdell med ny terminal. Foto: Jørn Michalsen / Posten Norge

Posten og Brings Moldeterminal blir arbeidsplass for 230 medarbeidere som skal håndtere store mengder post, pakker, gods og termo.

Terminalen i Molde er en av de første av til sammen 18 terminaler rundt om i Norge hvor post, pakker og gods blir samlokalisert.

- Økt samhandling er en nøkkel i å videreutvikle Posten-konsernet. Mens volumene innen den tradisjonelle postvirksomheten går ned, vokser volumene innen pakke- og godsområdet. For å lykkes i konkurransen og vinne kundene, må vi være effektive og tilby løsninger i tråd med kundenes behov, sa konsernsjef Dag Mejdell under åpningen.

Posten og Bring har de siste årene sett en positiv utvikling for pakker og gods i Molde-området. Konsernet har tatt markedsandeler og fått nye kunder. Fra 1. oktober overtok Molde også området som dekkes av postnummer 66, fra Trondheim, og utvider dermed nedslagsfeltet for terminalens virksomhet.

- Vi har fått en moderne terminal i Molde, men det er våre medarbeidere her som kan gjøre at dette blir en terminal i toppklasse, sa Mejdell i sin tale under åpningen 1. oktober.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!