Et nytt og spennende program

- Transportbrukerkonferansen satser på et spennende program som tiltrekker seg både nye og gamle konferansedeltagere. I år vil også andre organisasjoner bidra til å gjøre konferansen til den viktigste møteplassen for alle med interesse for transport og logistikk. Med dette er konferansen den viktigste møteplassen for næringen sier, direktør i Transportbrukernes Fellesorganisasjon, Ole A. Hagen.

Når vi i år møtes på konferansen, er det den 47. gangen Transportbrukerkonferansen blir arrangert. Transportbrukernes Fellesorganisasjon (TF) har derfor blitt enige med Logistikk- og Transportindustriens Landsforening (LTL) om å slå sammen TFs Transportbrukerkonferanse og LTLs Høstkonferanse. Navnet på den nye konferansen blir Transport og Logistikk 2006.

Vi befester med dette konferansens stilling som den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen. Vi vil sikre en god faglig dekning av hele transport- og verdikjeden. Vi har også fått med bl.a. sekretariatet for Nasjonal transportplan (2010-2019), Tolldirektoratet, Norsk Havneforening, forsknings- og utdanningsinstitusjonene om et samarbeid for å utvikle konferansen. Samtidig er deltageravgiften er redusert, slik at flest mulig skal få delta på konferansen, forteller Hagen.

- Konferansen har fått navnet Transportbrukerkonferansen 2006: Transport og Logistikk, og vil gå av stabelen på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen den 11. og 12. oktober 2006.

- Innspillene fra fjordårets konferanse vil gi oss et nytt løft. I år har TF og LTL slått sine konferanser sammen for å danne en møteplass for alle som er interessert i betingelsene for næringslivets transporter og som ønsker både et faglig og sosialt påfyll. Vi arbeider for at både nye og tidligere deltagere skal få en god konferanse i oktober, kan Hagen fortelle.

Gode innspill

Konferansen er som kjent en viktig arena for beslutningstagere innen næringsliv og offentlig forvaltning. Dette har lenge vært kjent som den viktigste møteplassen for transportbrukere og tilbydere, systemleverandører, myndigheter, forsknings- og utdanningsmiljøene, og andre med interesse for transport og logistikk. I år har vi virkelig lagt oss i selene for å få dette til sier, Kjetil Tvedt i TF som har programansvaret for konferansen

- Vi har dannet referansegrupper som har kommet med nyttige innspill i programarbeidet. For å lykkes i å lage et møtested for transport og logistikk er vi avhengig av å få gode tilbakemeldinger fra næringslivet. Dette er noe som referansegruppen i år har lagt spesielt vekt på, sier Tvedt.

Tid for å reservere utstillingsplass

Konferansen har i år lagt opp til en mer synlig messe en det man tidligere har vært vant med. Lunsj, kaffepauser og messen skal avvikles i samme lokale. Dette sikrer utstillerne god eksponering av sine stander og bedre kontakt med deltagerne.

- Vi er meget opptatt av at utstillerne og sponsorene skal få noe igjen for å være en samarbeidspartner. Vi har også tatt initiativ til utstillere og sponsorer av konferansen aktivt får være med på å gjøre konferansen til et møtested for transportbrukerne. Utstillere og/ eller sponsorer som tar med seg konferansedeltagere vil få rabatt.

Desto flere deltagere de har med seg fra sitt nettverk, jo større rabatt.

- Med andre ord vil enkelte bedrifter få årets utstillingsplass gratis - eller til og med betalt for å delta på årets Transportbrukerkonferanse, fortsetter salgs- og markedsansvarlig Jo Eirik Frøise.

Sosialt påfyll

- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferansen har ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie dine kundekontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt bedriftsbesøk, treretters festmiddag og underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert direktør Ole. A Hagen.

----------

Referansegruppen

for Transportbrukerkonferansen Transport og Logistikk 06 har bestått av:

----------

Kontaktpersoner

I forbindelse med årets konferanse har man laget en ny organisering. TF/LTL har sammen satt av to personer som har ansvar for å skape et godt faglig og sosialt program samt å arbeide med å gi sponsorer og

utstillere de beste vilkår for å delta. Dette er Jo Eirik Frøise og Kjetil Tvedt som kan kontaktes om det er noen spørsmål vedrørende muligheter for utstilling/sponsorat og gode innspill til programmet.

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!