Inngår stor rammeavtale med Relacom

En av landets største bilavtaler er inngått mellom Relacom og RSA.

Relacom Norge er landets største entreprenør på prosjektering, installasjon, service og vedlikehold av tele- og datanett. Selskapet ca. 2000 ansatte fordelt på mer enn 150 lokasjoner og har i underkant av 1.800 biler totalt.

RSA er importør av Fiat person- og varebiler, Isuzu, Suzuki, Alfa Romeo, Jeep og Setra busser i Norge.

Med avtalen er RSA blitt valgt som hovedleverandør til Relacom i Norge. Avtalen er fremforhandlet med tanke på størst mulig sikkerhet for brukerne, minst mulig miljøbelasting for omgivelsene, god totaløkonomi for Relacom og lavest mulig risiko for begge parter, spesielt når bilene returneres etter endt avtaleperiode på seks år.

Største avtale for RSA så langt

Avtalen er den største RSA så langt har inngått. Den vil involvere samtlige RSA-forhandlere i Norge, og gjelder i hovedsak levering av Fiat varebiler og Isuzu pickup, men også andre biler fra RSAs modellprogram. Betingelser er forankret direkte mellom RSA og Relacom som dermed har eierskap til alle betingelser direkte med importør og leverandør. Avtalen gir fullt innsyn og kontroll som hindrer blant annet at rabatter og betingelser som normalt skal gis direkte til kunde ikke utbetales som returprovisjoner til mellomledd. Alle forhold rundt bil og bilrelaterte tjenester er faste og forhåndsregulert i avtalen med RSA.

Avtalen er etablert som en operasjonell leasingavtale hvor Santander Consumer Bank er valgt som leverandør av de finansielle tjenestene. Dets hovedoppgave er å finansierer bilene, periodisere og styre fakturastrømmen forbundet med bilholdet til Relacom på månedlig basis.

www.logistikk-ledelse.no © 2011

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!