Henning Ivarson

Verdens beste postsjef

Dag Mejdell er kåret til verdens beste postsjef. Det var under World Mail Awards i Brussel konsernsjefen i Posten Norge mottok den prestisjefylte prisen Industry Leadership Award 2015.

Hvem som vil overta stafettpinnen er ikke avklart. Styret har satt i gang en prosess for å rekruttere ny toppsjef. I mellomtiden fortsetter Mejdell i stillingen.

- Etter ti år som konsernsjef i Posten og mer enn 20 år som toppleder i næringslivet ønsker jeg å fortsette å engasjere meg i utviklingen av norske og internasjonale virksomheter blant annet gjennom styrearbeid, sier Mejdell i en presseuttalelse.

Verdens beste i 2015

- Dag Mejdell har gjort en meget god jobb og satt sitt preg på Postens utvikling i en periode med industrialisering, kundeorientering og nordisk vekst. Posten er i dag et konkurransekraftig og ledende post- og logistikkonsern med Norden som hjemmemarked og er godt posisjonert for fremtiden.

Han har satt menneskene først og levert imponerende resultater, sier styreleder Idar Kreutzer. Han viser blant annet til at Dag Mejdell i 2015 ble kåret til verdens beste postsjef.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!