I kupeen merker vi stor forskjell fra forrige Daily. Mer moderne, mer stuerom og lavere støynivå er endringer vi liker. Rattet kan kun justeres i dybden, vi savner å kunne lengdejustere det.

- Vi har opplevd en veldig stor interesse for nye Daily. Nå får folk sjansen til å teste nye Iveco Daily. Det er som å kjøre en personbil, og vi er overbevist om at dette er fremtidens nyttekjøretøy, sier Rolf Eriksen, salgssjef hos Iveco Norge AS.

Under D-Day kommer fokus til å ligge på prøvekjøring av Nye Iveco Daily. Både nye og gamle kunder vil bli tilbudt mat og drikke, og alle som prøvekjører nye Daily, får en gave, sier Rolf Eriksen.

D-Day kan oppleves følgende steder i Norge, mellom kl. 09.00 - 18.00: Bergen, Bærum, Førde, Karmsund , Kristiansand, Mo i Rana, Oslo, Porsgrunn, Sarpsborg, Skien, Sandnes og Trondheim.

Les om hva vi synes om nye Daily etter at vi prøvekjørte den i sommer.

Daily blir, som kassebil, tilgjengelig i ni forskjellige volum. Fra 7,3 til 19,6 kubikkmeter, som i følge Iveco, skal være klassens største.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!