Idnet er en betydelig aktør innenfor IT-logistikk og har i løpet av de siste årene vokst til å bli Vocollects største partner i Norden.

Idnet har i 20 år vært en innovativ og ledende aktør innenfor IT-logistikk i Sverige, og har i løpet av de siste årene vokst til å bli Vocollects største partner i Norden. Idnet er også partner med Manhattan Associates, av Gartner rangert som et av verdens ledende og mest innovative WMS-systemer, og har allerede flere store prosjekt pågående i Sverige.

 

Stor satsing i Norge

Sammen med sine partnere satser Idnet nå tungt på det norske markedet. Kombinasjonen av effektive IT-løsninger, bransjeerfaring og logistikkompetanse vil ifølge selskapet være suksessoppskriften, og konsernet har en rekke konsulenter med lang drifts- og prosjekterfaring fra logistikk og supply chain.

Til å lede det norske kontoret har Idnet ansatt Andreas Bjørnhaug og Per Redenius for å utvikle og optimalisere Idnets kundeløsninger og prosjekter i Norge og Norden.

– Idnet er en svært innovativ og profesjonell aktør i bransjen, og med en portefølje bestående av Vocollect Voice og Manhattan WMS er dette et svært spennende og konkurransedyktig alternativ for det norske markedet, sier Andreas Bjørnhaug som har lang og bred logistikkerfaring fra blant annet ICA Norge, ICA AB og senest fra Logent Consulting hvor han ledet det norske kontoret.

Opprettelsen av det norske selskapet er et viktig ledd i Idnet ABs vekststrategi.

– Vi vil være nære lokale markeder og vurderte alternative land. Vi tror Norge er det beste landet å starte med ettersom vi allerede har flere tunge prosjekter der, sier Magnus Alm, adm. direktør i Idnet AB.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!