Årsaken til partnerbyttet er at Jetpaks tidligere samarbeidspartner, Seafront Logistics AS, har besluttet å fokusere på sitt kjerneområde fremover og har kommet til enighet med Jetpak om å avvikle samarbeidet på bud og distribusjon i Øst- og Vest-Agder.

Base i Tvedestrand

TDS har hovedkontor og terminal i Tvedestrand og tar over stafettpinnen 1. november. Selskapet vil være en integrert del av Jetpaks nettverk for å sikre raske opphentinger og utleveringer via Kristiansand lufthavn Kjevik til resten av Norge, Norden og verden forøvrig.

TDS er et relativt nytt transportselskap, men har allerede fått et godt fotfeste med de første store kundene på plass. Blant annet har Godt Levert valgt TDS for utlevering av deres matkasser i hele Agder.

– TDS er i en ekspansiv fase og utvikler hurtig sin geografiske dekning og distribusjonsnettverk. Dette passer utmerket med vår satsning på neste dag leveranser, samt vår nye satsning innen e-handel, sier Country Sales Manager i Jetpak, Joakim Melby Olsen.

– Vi har stort fokus på å videreutvikle vårt nettverk innen samme dag og neste dag leveranser, samt ren lokal distribusjon. I TDS har vi funnet en proaktiv samarbeidspartner for vår videre satsning på Sørlandet, forteller Operations Manager i Jetpak, Tommy Sjøvik.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!