Webasto har vært leverandør til bilindustrien i over 75 år og er blant Tysklands 15 største innen Automotive industri. Arkivbilde

SAMARBEID: - Det har etter god dialog med Hellanor ikke vært mulig å finne gjensidig tilfredsstillende rammer for et videre samarbeid når den nåværende avtale opphører 1. oktober 2015, opplyser Gjermund Hjell.

Hjell er Country Manager i nyetablerte Webasto Thermo & Comfort Norway, som nå overtar all teknisk support og garantibehandling av egne produkter.

Det norske Webasto-selskapet har rekruttert 6 medarbeidere og er midlertidig etablert på Skreia. Fra desember flyttes kontoret til nye lokaler med adresse Industriveien 34 A på Dal, i Eidsvoll kommune.

- Vi hadde håpet å kunne videreføre et samarbeid med Hellanor, på distribusjon siden, men dette har dessverre ikke vært mulig, sier Hjell. – Derfor er vi nå klare med et sterkt og erfarent team på det tekniske område

Forhandlernettet vil fortløpende bli kontaktet med informasjon vedrørende den praktiske gjennomføringen av skiftet.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!