Linx 8900 har ny utforming, konstruert for å ta mindre plass langs linjen.

ACT Logimark har nesten siden oppstarten for 25 år siden levert blekkstråleskrivere fra Linx Printing Technologies. Linx var blant pionerene som utviklet blekkstråleteknologien, og sitter ifølge ACT i førersetet hva gjelder videreutvikling og effektivisering på området.

Nå lanserer ACT og Linx en helt ny blekkstråleskriver som skal lette jobben for operatøren. Linx 8900 foretar kontaktløs merking på produkter i bevegelse, opptil 3,65 m/sek. Den skriver opp til tre linjer (tekst, logo, strekkode, QR-kode og annen grafikk) med teksthøyde opp til 20 millimeter.

ACT opplyser videre at den merker på alle materialer/overflater, passer alle tappe-, pakke- og produksjonslinjer og kan leveres med blekk for merking direkte på produktet, for eksempel ost.

Linx 8900 har videre et robust touch-display i farger som enkelt kan tilpasses en enkelte bruker, rustfri kapsling iht IP65, automatisk rengjøring ved start og stopp, en servicemodul som lar brukeren selv utføre service selv og one-touch patronbytte.

 

Jubileumsseminar 5. november

ACT Logimark har fra tid til annen arrangert ulike fagseminar rundt om i landet for å gi interesserte faglig informasjon om muligheter og utvikling innen merking, sporing og kontroll satt i system som er selskapets kjerneområde.

Selskapet vil markere sine 25 år i bransjen med et gratis «jubileumsseminar» den 5. november på Thon Hotel Oslo Airport, hvor kunder og leverandører vil bli invitert. Du kan allerede melde deg på – se nærmere informasjon se nærmere informasjon via www.act-gruppen.com/nor.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!