– Med Team Mester bedrer vi kundeopplevelsen. Sammen med helt nye Opel Vivaro og resten av varebilene er vi rustet for å imøtekomme fremtidens kundebehov, hevder Pål Bergstad, daglig leder i Mobile Oslo.

Helge Tveten er dedikert til å bistå proffkundene til Mobile Oslo.

Det er mange ting å forholde seg til ved et bilkjøp. Selve kjøretøyet er bare en del av dette – den må også bli finansiert, forsikret, utstyrt med firmadekor og kanskje håndverkerinnredning.

– Dette er bare noen av elementene profesjonelle kunder vil ha hjelp til, sier Pål Bergstad, daglig leder i Mobile Oslo som er forhandler for Opel og Mazda på Ensjø i Oslo.

I tillegg er naturligvis også servicemarkedet et svært viktig område å bistå kundene med.

Med Opel varebiler har forhandleren samlet mange elementer inn i Team Mester-konseptet. Blant annet skal dedikerte mekanikere, prioritering ved driftsstans og utvidet delelager bidra til å få bilene raskt ut på veien igjen.

One-stop-shopping

Ved kjøp av ny bil kan man få gjort alt på ett sted. I konseptet ligger finansiering, alt fra lån, leasing til full biladministrasjon.

– Ved biladministrasjon legges alt fra leasing, forsikring, serviceavtale, dekkhotell, erstatningsbil og innredning inn i en fast pris. Fordelen er kun ett kontaktpunkt og mindre tidsbruk på bilholdet. Dette gjelder alle bedriftskunder, uavhengig om de har varebiler eller personbiler, forteller Bergstad, som viser til at satsingen er blitt godt mottatt av flere kunder.

Blant annet har Siemens valgt Mobile Oslo som én av to leverandører. I dette tilfellet skjer all biladministrasjon via LeasePlan Norge.

– Vi har et godt samarbeid med LeasePlan og da plukker vi løsninger fra Team Mester-konseptet etter kundens behov, forteller bedriftsselger Helge Tveten.

Vivaro kom på markedet i en ny versjon i november i fjor og er den mest populære varebilmodellen til Opel her i landet. Salget per juli i år er nesten er dobbelt så høyt som samme periode i fjor.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!