Den dieseldrevne 4-veistrucken fra tyske Hubtex har en løftekapasitet på 7 tonn og er blant annet utstyrt med 3-stegs mast, gaffeljustering, gummideksel på gaflene, merkefrie dekk et 8 meter bredt løfteåk.

Trucken er levert av Brubakken AS og skal brukes til å transportere plastrør fra produksjonslinjen innomhus og til lagerplass på tomten utenfor.

Rørene som denne trucken skal transportere har en lengde på opp til 20 meter og en diameter på 1 meter.

– For å få trucken satt opp med de riktige spesifikasjonene, var det med to representanter fra Pipelife ned til Fabrikken i Tyskland, der fikk de lagt frem for Hubtex de utfordringer de hadde med håndteringen av plastrørene, forteller produktsjef Gordon Lindseth i Brubakken. – Hubtex er en meget fleksibel produsent og har lang og god erfaring med å tilpasse sine trucker til kundens behov og utfordringer. Slik tilpasning blir mer og mer vanlig da den enkelte kunde ønsker en maskin som er optimalt tilpasset den enkelte kundes bruksområde, legger han til.

Truckansvarlig i produksjonen hos Pipelife, Lars Sigurdsen, har store forventinger til denne trucken, og gleder seg til å ta den i bruk.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!