Kontroll av kritiske prosesser i forretningssystemet M3 gir ifølge Merit Consulting bedre stabilitet i produksjon/prosessflyten og sikrer at sentrale funksjoner ikke stopper opp og skaper forsinkelser som medfører økte kostnader, tapte inntekter og redusert omdømme m.m.

Merit kontrollerer, automatisk, ulike statuser i prosessen opp mot hva som er forventet og riktig. Tjenesten er dynamisk og kan enkelt tilpasses ulike systemer og prosesser.

Brunvoll har tegnet avtale og satt i gang Process Controll på 14 sjekklister og fire KPI-er. I forbindelse med månedlige driftsmøter mellom Brunvoll og Merit blir rapportene vurdert og gjennomgått, resultatene blir analysert og forbedringstiltak blir vurdert.

Brunvoll kan fritt velge mellom ca. 200 ulike prosesskontroller som tilbys, men Merit Consulting opplyser at det selvfølgelig også kan utvikles nye etter behov.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!