Liften skal for det meste av tiden skal brukes i verkstedet for enkelt å kunne utføre reparasjoner og vedlikehold på store maskiner. Foto: JLG

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen bygg, anlegg, eiendom, offshore, energi og miljø. Konsernets verksted/lager på Auli i Nes kommune på Romerike har nylig fått overlevert flere produkter fra det brede sortimentet til Brubakken.

Liften er av typen JLG Toucan 8E som for det meste av tiden skal brukes i verkstedet for enkelt å kunne utføre reparasjoner og vedlikehold på store maskiner. Den har en arbeidshøyde på ca. 8 meter og XL-kurven har plass til to personer. Transporthøyde på 1,99 meter gjør at den enkelt kan flyttes fra hall til hall på bedriften. JLG-liften har batteridrift, vertikalgående jib, merkefrie dekk og vektsensorsystem for å nevne noe.

Produktsjef Gordon Lindseth i Brubakken opplyser at de samtidig leverte én Seacom 16 tonns gaffelmontert svanehals og tre Seacom 20/30 tonns rulleflak med tredekke og som er tilpasset brukt sammen med hjullaster med gaffelaggregat. Rulleflakene skal brukes til intern transport og tidvis lagring av utstyr som kommer inn for reparasjon og vedlikehold før det sendes ut igjen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!