Etter mange gode år i Strømsveien 314 flytter selskapet nå inn i nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30.

– Vi fikk for flere år siden signaler om at området rundt Kjelsrud/Furuset var beheftet med stor usikkerhet rundt fremtidig by- og arealplanlegging, og vi bestemte oss da for å se oss om etter nye lokaler, opplyser Arild Drageset, adm. direktør i Jungheinrich Norge AS.

 

Effektiv arealutnyttelse

Bygget som Jungheinrich Norge flytter til er like stort som det de disponerer nå; cirka 2.000 kvm kontor- og kursarealer, cirka 600 kvadratmeter verkstedarealer og 3.400 kvadratmeter lagerarealer.

– På tross av at vi ikke bygger større, mener vi å kunne vokse betydelig både i bemanning og aktivitet på grunn av en langt mer effektiv arealutnyttelse i det nye bygget, sier Drageset, som håper at kundene vil oppleve dem enda mer effektive og serviceinnstilte etter flyttingen, og at de kan levere den kjente Jungheinrichkvaliteten med ny styrke fra våre nye lokaler.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!