Posten og Brings Drammensterminal er en av til sammen 18 terminaler i Norge hvor Posten-konsernet samler aktivitetene med utgangspunkt i logistikkvirksomhetens behov. Hensikten er å oppnå mer effektiv drift og større konkurransekraft, samtidig som det gir miljøgevinster.

 

Bedre samhandling er nøkkelen

– Bedre samhandling er nøkkelen for å videreutvikle Posten-konsernet. Vi investerer i felles terminaler for å gi et bedre tilbud til våre kunder og bedre arbeidsvilkår for våre medarbeidere. Anlegget her i Drammen gir grunnlag for vekst – en vekst som ikke minst kommer fra økt e-handel, sa konsernsjef Dag Mejdell da han åpnet Posten og Brings Drammensterminal 16. mars.

Bring har hatt virksomhet i lokalene på Lierstranda i 15 år. Nå er pakkevirksomheten fra Åssiden i Drammen flyttet inn, og det er investert i et nytt pakkesorteringsanlegg som har kapasitet til å møte volumøkning. I dag sorteres opp mot 15.000 pakker i døgnet. Med det nye pakkesorteringsanlegget øker kapasiteten til 5.000 pakker i timen. Totalt har Posten Norge investert nærmere 50 millioner kroner i terminalen.

Det nye pakkesorteringsanlegget har en kapasitet på 5.000 pakker per time. Foto: Nils Midtbøen / Posten Norge

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!