Vi har gode erfaringer med varebilene fra Citroën, de er pålitelige og viktige brikker i en travel hverdag.

John-Erik Karlsen, GK

GK er en landsdekkende bedrift med lokale avdelinger over hele Norge. I tillegg er det tilsvarende selskaper i Sverige og Danmark. GK tilbyr løsninger for nye og eksisterende næringsbygg med spesiell kompetanse på inneklima, derunder ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, elektro, vannbårne energisystemer og energi. Konsernet har tilsammen 1.850 ansatte.

 

Hovedsakelig Berlingo og Jumpy

Citroën har et varebilutvalg som er godt kjent blant fagfolk. Citroën Berlingo, Jumpy og Jumper kan skreddersys de ulike aktørenes ønsker, og dekker de aller fleste behovene en profesjonell aktør måtte ha med tanke på lette nyttekjøretøyer.

GK legger vekt på nærhet til kunden i sine oppdrag. Den sikres blant annet med de nå 700 varebilene fra Citroën som er og har vært ute på veiene i GKs tjeneste. GK har i ti år hatt Citroën som sin primærleverandør av varebiler, og hoveddelen av bilparken består av Citroën Berlingo og Jumpy.

Salg og levering av Citroëns varebiler til GK tas hånd om av Citroën-forhandleren Bøhm Auto i Oslo, mens service og vedlikehold skjer hos den Citroën-forhandleren som ligger nærmest GK-avdelingen som skal ha den aktuelle bilen.

 

Til avdelingen på Notodden

Bil nummer 700, en Citroën Jumpy L2H1, ble overlevert GK Norges avdeling på Notodden den 28. november.

– Vi har gode erfaringer med varebilene fra Citroën, de er pålitelige og viktige brikker i en travel hverdag hos oss , uttaler John-Erik Karlsen fra GK.

– Vi setter stor pris på GKs lojalitet til Citroëns varebiler, og ser allerede frem til å runde neste hundrede levering, sier Frank Jørgensen fra Bøhm Auto.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!