Svein-Ove Arnesen

Posten tjener for lite

Konsernsjef Tone Wille er enig i at lønnsomheten ikke er god nok.

DørDør AS kjøper E. Braastad Transport AS. Braastad er et transportselskap fra Roa, som gjennom mer enn 20 år har spesialisert seg på små og store ekspressleveringer.

Selskapene DørDør AS og E. Braastad Transport AS samlokaliseres på Bergermoen, Jevnaker i løpet av november. Det melder DørDør i en pressemelding.

Oppkjøpet kompletterer dagens virksomhet i DørDør og styrker virksomhetens videre satsing og utvikling. Dette vil styrke- og sikre arbeidsplassene i begge selskap, heter det videre i meldingen.

Kunder fusjoneres inn i DørDør og tilbys med dette et utvidet geografisk distribusjonsnettverk samt transportløsninger for større sendinger.

Tidligere eier Erik Braastad fortsetter som sjåfør/kontormedarbeider for E. Braastad Transport AS og Tom Pettersen kommer inn som kjøreleder. Paul Raade går inn som daglig leder og styreformann.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!